Bestel uw nieuwe vloer bij Vloeren.nl!

Het is helemaal van deze tijd! Een vloer online bestellen, maar toch klinkt het een beetje riskant. Prachtige vloeren die verkocht worden voor extreem lage prijzen. Bij Vloeren.nl is het toch werkelijk waar. U kunt eerst online uw staal of stalen aanvragen om zo de kleur en motief in het echt te kunnen bekijken. Mocht de vloer naar wens zijn, kunt u uw bestelling plaatsen! Onze prijzen zijn extreem laag, dit komt doordat we een website zijn en geen winkel hebben! Minder kosten = lagere verkoop prijzen! Bij ons staat 1 ding voorop: klant is koning. Daarom staan onze vloeren specialisten telefonisch voor elkaar, mocht u vragen hebben! Wij helpen u graag verder bij het uitzoeken van uw toekomstige vloer en staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar tussen 08:30 tot 16:00 uur!

Vloeren.nl

Producten en sfeer impressies.

Vloeren.nl verkoopt vele producten, namelijk: PVC vloeren, Houten vloeren, Laminaat vloeren, Visgraat vloer en alle bijproducten hiervan. Van alle producten kunt u staal aanvragen plaatsen en die worden dan gratis bij u bezorgd. Om de producten goed voor te kunnen stellen, hebben wij mega veel sfeer impressies. Deze sfeer impressies zijn te bekijken via onze social media pagina’s zoals: Tumblr, Pinterest, Facbook, Instagram en We Heart It. Hier plaatsen wij vrijwel dagelijks verschillende sfeerfoto’s om onze vloeren duidelijk weer te geven. Ook op onze eigen website staan prachtige sfeer foto’s van de vloeren die we verkopen. Bij elk product staat een omschrijving en zijn de bijproducten gelinkt, zoals een ondervloer of een bijpassende plint. Zo kunt u snel en gemakkelijk een vloer bestellen zonder dat u belangrijke randartikelen mist. Uiteraard kunt u bij bepaalde producten vragen hebben, die kunt u ons gemakkelijk stellen via onze chat, via de mail of telefonisch! Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen u helpen met al uw vragen!

Vloeren.nl

Staalaanvraag, hoe werkt het?

Een staal aanvragen is zeer gemakkelijk! Volg deze 5 stappen en u hebt een staal aangevraagd

Stap 1: Ga naar onze website
Stap 2: Kies een vloer uit die u mooi vindt en graag in het echt wilt zien.
Stap 3: Scroll uw pagina iets naar beneden en klik op de opvallende roze knop: Staalaanvraag indienen
Stap 4: Vul uw gegevens in en druk op verzenden
Stap 5: Herhaal deze stappen om meer stalen aan te vragen!

Vloeren.nl

Staal ontvangen & dan?

Als u uw droomvloer heeft gevonden, kunnen wij een offerte voor u opmaken. Zo ziet u precies welke kosten er bij komen kijken om een vloer aan te schaffen. Het opmaken hiervan is volledig vrijblijvend en gratis. Als u hier mee akkoord gaat, kunt u de producten allemaal zelf in uw winkelmandje stoppen en afrekenen. Het prettige aan deze verrichting, is dat u alles zelf in de hand heeft. Weet u niet precies hoeveel vierkante meter u nodig heeft? Stuur ons een duidelijke bouwtekening. Dan rekenen we dit snel en nauwkeurig uit! Ons bedrijf biedt ook een praktische service aan: bij iedere bestelling een gratis LEVERING! Als u een vloer voor 4 uur besteld, kunnen wij uw bestelling de volgende werkdag al afleveren! Moet het toch een andere datum worden geleverd? Dat is geen probleem!! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!! Emma en Jesse staan voor u klaar!

Dit is Emma, één van onze telefonische specialisten!

& Dit is Jesse, ook één van onze telefonische specialisten!