Bestel je nieuwe vloer bij Vloeren.nl!

Met de komst van smartphones en allerlei leuke apps zijn we continu online actief, maar sommige dingen blijven toch spannend om te doen. Zoals het online aankopen van een nieuwe vloer. Bij zulke grote aankopen willen veel mensen graag eerst de vloer in het echt zien. Dat is heel begrijpelijk en ook erg verstandig. Daarom bieden we bij Vloeren.nl een hele handige service aan: als je een mooie vloer hebt gezien op de website, kan je eerst een kleurenstaal aanvragen. Gratis en voor niets. Op die manier kan je de vloer in het echt bekijken en voelen. Als je dan tevreden bent, kan je de vloer eenvoudig en snel online bestellen bij Vloeren.nl. Jouw nieuwe vloer is dan binnen no time thuisbezorgd.

Bij Vloeren.nl vind je prachtige vloeren voor een extreem lage prijs. We kunnen een mooie prijs aanbieden doordat we enkel een webshop zijn en geen winkelpand hebben. We hebben daardoor minder kosten en kunnen we klanten een voordelige prijs aanbieden. De klant is immers koning! Mocht je nog vragen hebben over een vloer, bel ons gerust. We zijn elke dag bereikbaar van 8:30 tot 16:00.

Vloeren.nl

Producten en sfeerimpressies

Welke soort vloer je ook zoekt, op Vloeren.nl vind je veel verschillende soorten vloeren en alle accessoires die je nodig hebt voor het leggen van een vloer. We hebben houten vloeren, PVC-vloeren, laminaatvloeren, visgraatvloeren en alle denkbare accessoires. Op zoek naar sfeerimpressies? Je vindt foto’s en impressies op onze social media, maar ook op de website vind je duidelijke foto’s van de vloeren. Bij een nieuwe vloer horen enkele randartikelen, ook deze kun je eenvoudig bestellen op Vloeren.nl. Als je vragen hebt over een vloer of de bijbehorende randartikelen, kan je ons altijd bellen. We helpen je graag!

Vloeren.nl

Kleurstalen aanvragen

Een staal aanvragen is zeer gemakkelijk! Volg deze 5 stappen:

Stap 1: Ga naar onze website
Stap 2: Kies een vloer uit die je mooi vindt en graag in het echt wilt zien.
Stap 3: Scroll je pagina iets naar beneden en klik op de opvallende roze knop: Staalaanvraag indienen
Stap 4: Vul je gegevens in en druk op verzenden
Stap 5: Herhaal deze stappen om meer stalen aan te vragen!

Vloeren.nl

Vloer bestellen

Als je jouw droomvloer gevonden hebt, kunnen wij een offerte voor je opmaken. Zo zie je precies welke kosten er bij komen kijken. Het opmaken van een offerte is volledig vrijblijvend en gratis. Als je hier mee akkoord gaat, kun je de producten allemaal zelf in je winkelmandje stoppen en afrekenen. Het prettige aan deze verrichting, is dat je alles zelf in de hand hebt. Weet je niet precies hoeveel vierkante meter je nodig hebt? Stuur ons een duidelijke bouwtekening. Dan rekenen we dit snel en nauwkeurig uit! Ons bedrijf biedt ook een praktische service aan: bij iedere bestelling een GRATIS levering! Als je een vloer voor 4 uur bestelt, kunnen wij jouw bestelling de volgende werkdag al afleveren. Moet het toch een andere datum worden geleverd? Dat is geen probleem!! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Emma en Jesse staan voor je klaar!

Dit is Emma, één van onze telefonische specialisten!

& Dit is Jesse, ook één van onze telefonische specialisten!