Nieuw huis, nieuwe inrichting

Een nieuwe woning is als een leeg canvas, je kunt helemaal opnieuw beginnen met je inrichting en van top tot teen bepalen hoe je nieuwe huis eruit komt te zien. Dat begint natuurlijk bij de basis, de vloer! Na het nodige kluswerk, natuurlijk. Als je nog geen idee hebt welke vloeren je mooi vindt, dan kan je in deze blog alvast een beetje inspiratie opdoen. Wij vertellen je wat de laatste interieurtrends zijn.

Bron: Pinterest

 

Go green!

Je kunt geen huis of gebouw meer binnenstappen en je ziet planten. Veel groen in huis is momenteel heel erg hip en natuurlijk ook gewoon heel erg gezond. Wetenschap heeft bewezen dat alleen al het kijken naar groen mensen positief stemt en goed is voor je gezondheid. Planten maken je woning niet alleen gezelliger en frisser, ze geven de ruimte ook een natuurlijke tint. Iedereen houdt van een beetje natuur in huis. Niet veel ruimte voor staande planten? Bevestig planten aan de muur of hang ze op.

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

Welke vloer is modern?

De vloer is een echte eye-catcher in je huis, het is één van de grootste dingen die je kunt aanschaffen. Niet zo gek dus dat je vloer de sfeer in huis mede bepaalt. Veel mensen willen graag een ‘moderne’ vloer, maar wat is modern? Er zijn altijd vloeren die in de mode zijn, maar er zijn ook heel veel vloeren die tijdloos zijn. Een houten vloer bijvoorbeeld is van alle tijden. Het gaat er vooral om wat jij mooi vindt en wat in je beoogde interieur past.

Kleur van de vloer

Eén van de belangrijkste dingen bij een vloer is de kleur. Voor je interieur is dit althans iets waar je goed over na moet denken. Natuurlijk zijn er nog andere eigenschappen van een vloer die belangrijk zijn. Als je de kleur en uitstraling weet van de vloer, weet je al gauw bij welk materiaal je uitkomt. Een lichte vloer blijft eigenlijk altijd populair, omdat deze goed te combineren is met heel veel verschillende interieurs en stijlen. Ook geeft een lichte vloer een ruimtelijk gevoel, zelfs als je woning niet zo groot is. In een moderne woning met veel lichtinval is een donkere vloer ook heel erg mooi.

Vloeren uitkiezen

In onze webshop vind je allerlei vloeren voor je nieuwe huis. Of je nu een houten vloer wil, een laminaatvloer, een visgraatvloer of een PVC-vloer, bij ons kan je vinden wat je mooi vindt. Vraag gratis stalen aan om de vloer in het echt te bekijken en ook te voelen. Dat is altijd toch net weer iets anders dan op de foto. Ook kan je dan goed zien of het wel bij jouw interieur past.

Bron: Pinterest

Tips?

Als je vrijblijvend stylingsadvies wil ontvangen over je nieuwe woning, helpen wij je graag. Stylingsadvies geven is het leukste dat er bestaat! Neem contact met ons op via de telefoon, mail of de chat op de website.