Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

C175 Click Lamelparket Whitewash

96.78 29.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Aanbieding!

C171 Click Lamelparket Gerookt Naturel

96.78 29.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De vloer heeft een gerookte look, daardoor krijgt hij een extra stoere uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Aanbieding!
Out Of Stock

C174 Click Lamelparket Onbehandeld

96.78 29.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. Met extra natuurlijke uitstraling vanwege het onbehandelde hout. De vloer heeft een FSC-keurmerk. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Aanbieding!

C172 Click Lamelparket Naturel

96.78 29.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Aanbieding!

C173 Click Lamelparket Gerookt Whitewash

96.78 29.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een mooie gerookte look. De levensduur is wel 40 tot 50 jaar! De vloer heeft een FSC-keurmerk. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Eiken Lamelparket Naturel 51C33N

39.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk en een natuurlijke uitstraling. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Eiken Lamelparket Weissgrund 44C33WG

39.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk en laat elke ruimte veel groter ogen. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Eiken Lamelparket Zwart Extra Rustiek 60C940Z

43.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een gewaagde houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. Deze vloer heeft een extra rustieke uitstraling. De vloer heeft een FSC-keurmerk. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Eiken Lamelparket Engels Color Extra Rustiek 58C940EC

43.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk en een hele natuurlijke en rustieke uitstraling. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Eiken Lamelparket Smokey Diepgeborsteld 56C110S

34.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk en past in elk interieur. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling.

Eiken Lamelparket Whitewash 53C33WW

39.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk en een extra strakke look door de planken die naadloos op elkaar aansluiten. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Eiken Lamelparket Smokey 48C3S

37.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk en een hele warme uitstraling. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Eiken lamelparket

Houten vloeren zijn levendige vloeren die een warme en rustieke uitstraling hebben. De ideale vloer voor het creëren van een knus thuis! Vloeren.nl verkoopt eiken lamelparketten.

Lamelparket is opgebouwd uit verschillende lagen hout, wat de vloer een goede isolerende functie geeft. In Nederland is eiken de meest populaire houtsoort voor lamelparket. Lamelparket heeft een levensduur tussen de 40 en 50 jaar en blijft altijd mooi. Sterker nog: houten vloeren zoals eiken lamelparket wordt gedurende de jaren steeds mooier. 

De eiken lamelparketten van vloeren.nl zijn geschikt voor vloerverwarming en kunnen een aantal keren opgeschuurd worden indien gewenst.

15 jaar garantie

Goede tot sterke kwaliteit

4-zijdige vellingskant

 Duurzaam: Levensduur van 40-50 jaar

Veelzijdig toepasbaar

Echt hout

Ruime keuze

Voor elk budget

Wat is eiken lamelparket?

Eikel lamelparket is geen laminaat. Het verschil tussen de twee is zelfs best groot: lamelparket is gemaakt van echt hout en laminaat heeft een toplaag van kunststof die op HDF is gelijmd. Lamelparket wordt ook wel duoplank, multiplank of meerlaagsparket genoemd. Dit komt omdat er meerdere lagen hout worden gebruikt die onder grote druk worden samengeperst. De gebruikte houtsoorten die er gebruikt worden en de hoeveelheid lagen bepalen de kwaliteit van lamelparket. De onderlaag van lamelparket bestaat uit berken, eiken of naaldhout. De verschillende lagen worden kruislings gelijmd, daardoor ‘werkt’ het lamelparket minder en krijg je een sterke vloer die zwevend (niet-verlijmd) te plaatsen is.

Vloerverwarming

De lamelparketten van Vloeren.nl zijn allemaal goed te combineren met vloerverwarming. Door de verschillende lagen hout in het lamelparket heeft de vloer een goed isolerende functie. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van het lamelparket dat perfect bij jouw wensen past. Neem contact met ons op.

Onderhoud van lamelparket

We raden je aan om een speciale onderhoudsset bij je nieuwe lamelparketvloer te kopen. Zie onze onderhoudspakketten speciaal voor houten vloeren.