Aanbieding!

C172 Click Lamelparket Naturel

96.78 29.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Laagste prijs

✓ Nieuwste kliksysteem

✓ Gemakkelijk zelf te leggen

m2

Categorieën SKU: C172

Beschrijving

C172 Click Lamelparket Naturel.

Een natuurlijke parketvloer, dat is de ‘C172 Click Lamelparket Naturel’. Een mooie, natuurlijke uitstraling wat u meteen en warm gevoel geeft omdat de warmte er vanaf straalt! Een mooie vloer met prachtige kleurnuances, gemakkelijk te combineren in verschillende interieurs. Deze lamel parket vloer beschikt over het nieuwe ‘klik systeem’. Dit legsysteem is ontzettend eenvoudig en kan zonder problemen zelf worden uitgevoerd. Door de luxe uitvoering en de prachtige kleur, is deze vloer ontzettend populair. Laat uw woning weer stralen met deze prachtige eiken lamel vloer. Vele voordelen én eenvoudig te plaatsen! Voor het onderhoudt van deze vloer, raden wij u een onderhoudset aan. Alles wat uw vloer nodig is, in 1 pakket! Kortom: echt een aanrader en het verlengt de levensduur van uw houten parket vloer.

Ondergrond.

Voordat u kunt leggen, is het ontzettend belangrijk dat u beschikt over de juiste ondervloer. Het verschilt namelijk per ondergrond welke ondervloer u kunt gebruiken. Het legwerk zelf is erg eenvoudig door het luxe klik systeem waar de vloer over beschikt. Het is alleen een kwestie van de juiste ondervloer uit zoeken. Hieronder hebben we alle ondervloeren opgesomd voor u:

  • Sound Eliminator De ideale en stille ondervloer voor ondergronden van beton. De Sound Eliminator is een stille ondervloer en zorgt voor extra demping. De ondervloer kan snel en eenvoudig op maat gemaakt en geplaatst worden. De dikte van de ondervloer is 2 mm.
  • XPS Platen worden vaak gebruikt bij ondergronden met redelijke oneffenheden of bij ondergronden die bestaan uit 2 verschillende materialen zoals bijvoorbeeld beton met een overgang naar hout. Als de overgang redelijk egaal is, kan er gebruik gemaakt worden van de XPS platen als ondervloer. De dikte van deze ondervloer is 5 mm. Ook kunnen de XPS platen super goed gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene Viltplaten kunnen gebruikt worden bij zowel beton- als houten ondergronden. De platen zijn gemakkelijk zelf op maat te snijden en te plaatsen. Doordat ze zeker compact zijn, zijn ze handig in gebruik. De groene viltplaten zijn 7 mm dik en zorgen ervoor dat uw ondergrond egaler wordt!
  • Rubberen ondervloer is een ondervloer van 100% rubber. Deze ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt voor een goede geluidsdemping. Deze ondervloer kan alleen geplaatst worden op de begaande grond van een woning of appartement omdat de ondervloer de trillingen naar beneden geleidt. Een rubberen ondervloer wordt vaak gebruikt bij een houten ondergrond en verminderd het holle geluid in de woning.

Spanveren.

Aangezien de vloer een houtproduct is, is er kans op werking. Om dit tegen te gaan kunt u gebruik gaan maken van spanveren. Deze hebben we in 2 verschillende maten, namelijk: 12 MM en 18 MM. De spanveer vangt het werken van de vloer volledig op. Zo bewegen de spanveren mee mocht de vloer uitzetten of inkrimpen en zo ontstaan er geen kieren. Een spanveer kan om de meter geplaatst worden tussen de muur en de vloer.

Plinten.

Om het totaalplaatje compleet te maken, mogen de plinten absoluut niet vergeten worden. Er zijn verschillende mogelijkheden, we hebben namelijk hoge plinten en deklatten.  Echter hebben we hier 2 verschillende soorten in: eiken plinten of MDF plinten. De Eiken plinten zijn verkrijgbaar in een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan hebben we nog opstaande, witte, MDF plinten, deze hebben we in 3 verschillende hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten zijn gemakkelijk zelf op maat te maken en te bevestigen.

Extra informatie

Afmetingen 120 × 15 × 1.4 cm
Pakinhoud

1.44 M2

V-Groef

2 x V-groef

Toplaag

3 MM