Aanbieding!

C173 Click Lamelparket Gerookt Whitewash

96.78 29.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Laagste prijs

✓ Nieuwste kliksysteem

✓ Gemakkelijk zelf te leggen

m2

Categorieën SKU: C173

Beschrijving

C173 Click Lamelparket Gerookt Whitewash .

Een mooie, warme parketvloer wat uw ruimte/woonkamer een boost zal geven! C173 Click Lamelparket Gerookt Whitewash is de trend betreft houten vloeren. Deze parketvloer beschikt namelijk over een luxe kliksysteem. Het kliksysteem zorgt ervoor dat de vloer eenvoudig zelf te leggen is. Een professionele parketteur is niet meer nodig en u kunt zelf aan de slag zonder enige moeite. Deze luxe uitvoering van een parketvloer is momenteel echt een trend en is steeds meer te zien. Prachtig om uw (nieuwe) woning of ruimte te laten stralen! Een prachtige houten vloer met vele voordelen en een natuurlijke uitstraling. Om uw vloer als nieuw te houden, kunt u gebruik maken van onze onderhoudset. Alles wat uw vloer nodig is, in 1 pakket! Verlengt de levensduur van uw houten parket vloer.

Ondergrond.

Door het luxe klik systeem, kunt u gemakkelijk de vloer zelf plaatsen. Het is hierbij wel belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de ondergrond. Er zijn namelijk verschillende soorten ondervloeren. Het verschilt per ondergrond welke ondervloer u nodig bent. Wij hebben voor iedere ondergrond een passende oplossing. Hieronder ziet u de mogelijkheden op een rijtje!

  • Sound Eliminator kan perfect gebruikt worden bij ondergronden van beton. De Sound Eliminator is extra stil en zorgt dus voor een extra dempende vloer. De ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te snijden en ook gemakkelijk zelf te leggen. De dikte van de ondervloer is 2 mm.
  • XPS Platen kunnen gebruikt worden bij ondergronden met wat grotere oneffenheden of wat bestaat uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld beton met een overgang naar hout. Als de overgang redelijk egaal is, kan er gebruik gemaakt worden van de XPS platen als ondervloer. De dikte van deze ondervloer is 5 mm. Ook kunnen de XPS platen super goed gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene Viltplaten kunnen gebruikt worden bij zowel beton- als houten ondergronden. De platen zijn gemakkelijk zelf op maat te snijden en te plaatsen. De groene viltplaten zijn 7 mm dik en zorgen ervoor dat uw ondergrond egaler wordt!
  • Rubberen ondervloer is een ondervloer van 100% rubber. Deze ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt voor een goede geluidsdemping. Deze ondervloer kan alleen geplaatst worden op de begaande grond van een woning of appartement omdat de ondervloer de trillingen naar beneden geleidt. Een rubberen ondervloer wordt vaak gebruikt bij een houten ondergrond en verminderd het holle geluid in de woning.

Spanveren.

Aangezien de vloer een houtproduct is, is er kans op werking. Om dit tegen te gaan kunt u gebruik gaan maken van spanveren. Deze hebben we in 2 verschillende maten, namelijk: 12 MM en 18 MM. De spanveer vangt het werken van de vloer volledig op. Zo bewegen de spanveren mee mocht de vloer uitzetten of inkrimpen en zo ontstaan er geen kieren. Een spanveer kan om de meter geplaatst worden tussen de muur en de vloer.

Plinten.

Om het totaalplaatje compleet te maken, mogen de plinten absoluut niet vergeten worden. Er zijn verschillende mogelijkheden, we hebben namelijk hoge plinten en deklatten.  Echter hebben we hier 2 verschillende soorten in: eiken plinten of MDF plinten. De Eiken plinten zijn verkrijgbaar in een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan hebben we nog opstaande, witte, MDF plinten, deze hebben we in 3 verschillende hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten zijn gemakkelijk zelf op maat te maken en te bevestigen.

Extra informatie

Afmetingen 120 × 15 × 1.4 cm
Pakinhoud

1.44 M2

V-Groef

2 x V-groef

Toplaag

3 MM