Aanbieding!

C174 Click Lamelparket Onbehandeld

96.78 29.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Laagste prijs

✓ Nieuwste kliksysteem

✓ Gemakkelijk zelf te leggen

Uitverkocht

Categorieën SKU: C174

Beschrijving

C174 Click Lamelparket Onbehandeld.

Een onbehandelde vloer brengt de natuur uw woning binnen. Een schitterende lichte houtkleur en een vloer van top kwaliteit. Deze unieke eiken lamel vloer is zeker een uitblinker bij de houten lamel vloeren. Deze vloer beschikt namelijk over het nieuwste klik systeem van de lamel vloeren. Het leggen van een eiken lamel vloer is nog nooit zo simpel geweest. Omdat de vloer beschikt over het nieuwe klik systeem, kan de vloer simpel in elkaar geklikt worden. Voor een houten vloer is geen ervaren parketteur meer nodig, het is zeker zelf te doen zonder enige moeite. De vloer is nu ook nog eens te verkrijgen voor gegarandeerd de laagste prijs. Om uw houten vloer goed te verzorgen, kunt u het beste gebruik maken van onze onderhoudset. Ontzettend belangrijk voor uw vloer en verlengt de levensduur!

Ondergrond.

Er zijn vele verschillende ondervloeren te verkrijgen aan de hand van de verschillende ondergronden. Een ondervloer wordt uitgezocht per ondergrond. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat u beschikt over de juiste ondervloer. U kunt deze lamel vloer namelijk erg gemakkelijk zelf leggen door het handige kliksysteem. Het verschilt per ondergrond welke ondervloer u nodig bent. Hieronder hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet!

  • Sound Eliminator kan gebruikt worden bij betonnen ondergronden. De Sound Eliminator is extra dempend en zorgt dus voor een stille vloer. De ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te maken en ook zelf te leggen. De dikte is 2 mm.
  • XPS Platen kunnen gebruikt worden bij ondergronden met best wat oneffenheden of wat bestaat uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld beton en hout. Als de overgang redelijk egaal is, kan er gerbuik gemaakt worden van de XPS platen als ondervloer. De dikte van deze ondervloer is 5 mm. Ook kunnen de XPS platen goed gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene Viltplaten kunnen gebruikt worden bij zowel beton- als houten ondergronden. De platen zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te maken. De groene viltplaten zijn 7 mm dik en zorgen ervoor dat uw ondergrond egaler wordt!
  • Rubberen ondervloer is een ondervloer van 100% rubber. Deze ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt voor een goede geluidsdemping. Deze ondervloer kan alleen geplaatst worden op de begaande grond van een woning of appartement omdat de ondervloer de trillingen naar beneden geleidt. Een rubberen ondervloer wordt vaak gebruikt bij een houten ondergrond en verminderd het holle geluid in de woning.

Spanveren.

Voor het leggen van een houten vloer zijn goede hulp producten erg belangrijk. Aangezien uw vloer een natuurproduct is, kan de vloer gaan werken. Om dit tegen te gaan, kunt u tijdens het plaatsen spanveren gebruiken. Zij zullen het werken van de vloer opvangen en zo blijft uw vloer mooi liggen. Een spanveer is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, namelijk: 12 MM en 18 MM.  Een spanveer kan om de meter geplaatst worden tussen de muur en de vloer.

Plinten.

Om de vloer keurig en mooi af te werken, kunnen er plinten geplaatst worden. Qua plinten hebben we verschillende mogelijkheden. We beschikken over MDF hoge plinten en eiken plinten/deklatten. De Eiken plinten zijn verkrijgbaar in een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm en kunnen in dezelfde kleur geleverd worden. Dan hebben we nog opstaande, witte, MDF plinten, deze hebben we in 3 verschillende hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten zijn gemakkelijk zelf op maat te maken en te bevestigen.

Extra informatie

Afmetingen 120 × 15 × 1.4 cm
Pakinhoud

1.44 M2

V-Groef

2 x V-groef

Toplaag

3 MM