Aanbieding!

C175 Click Lamelparket Whitewash

96.78 29.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Laagste prijs

✓ Nieuwste kliksysteem

✓ Gemakkelijk zelf te leggen

m2

Categorieën SKU: C175

Beschrijving

 C175 Click Lamelparket Whitewash

Op zoek naar een schitterende Whitewash lamel vloer? Stop met zoeken en bekijk de ‘ C175 Click Lamelparket Whitewash’. Een prachtige, lichte eiken lamel vloer met een natuurlijke uitstraling! Naast dat de vloer je woning opfleurt, is deze vloer ook nog eens gemakkelijk zelf te leggen! De lamel vloer beschikt namelijk over een kliksysteem. Dit is anders dan de bekende lamel vloer met de veer- en groefverbinding. De klik verbinding lijkt namelijk ontzettend veel op de klikverbinding van een laminaat of PVC vloer en kan zonder lijm gelegd worden. Super luxe en nieuw op de markt! Kies voor een nieuwe en luxe uitvoering van een lamelvloer, kies voor de ‘ C175 Click Lamelparket Whitewash’. Het is tevens ook erg belangrijk om je houten vloer goed te verzorgen. We hebben voor jou speciaal een onderhoudset samengesteld. Bekijk hier de onderhoudset. Ontzettend belangrijk voor jouw vloer en verlengt de levensduur!

Ondergrond.

Voor het leggen van de luxe eiken lamel vloer, is een ondervloer zeer belangrijk. Er zijn verschillende soorten ondervloer. Dit verschilt namelijk per ondergrond. We hebben hieronder alles op en rijtje gezet, zodat je precies kunt zien welke ondervloer je kunt gebruiken!

  • Sound Eliminator kan gebruikt worden bij betonnen ondergronden. De Sound Eliminator is extra dempend en zorgt dus voor een stille vloer. De ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te maken en ook zelf te leggen. De dikte is 2 mm.
  • XPS Platen kunnen gebruikt worden bij ondergronden met best wat oneffenheden of wat bestaat uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld beton en hout. Als de overgang redelijk egaal is, kan er gerbuik gemaakt worden van de XPS platen als ondervloer. De dikte van deze ondervloer is 5 mm. Ook kunnen de XPS platen goed gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene Viltplaten kunnen gebruikt worden bij zowel beton- als houten ondergronden. De platen zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te maken. De groene viltplaten zijn 7 mm dik en zorgen ervoor dat jouw ondergrond egaler wordt!
  • Rubberen ondervloer is een ondervloer van 100% rubber. Deze ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt voor een goede geluidsdemping. Deze ondervloer kan alleen geplaatst worden op de begaande grond van een woning of appartement omdat de ondervloer de trillingen naar beneden geleidt. Een rubberen ondervloer wordt vaak gebruikt bij een houten ondergrond en verminderd het holle geluid in de woning.

Spanveren.

Voordat je begint met het leggen van deze luxe lamel vloer met het nieuwste kliksysteem, is het ook handig om te weten dat je spanveren nodig bent. Een eiken lamel vloer is namelijk een natuurproduct en kan gaan werken. Als je de vloer plaatst met om de meter een spanveer, kan de spanveer het werken opvangen. Zo zal er geen kieren in de vloer ontstaan of gaat de vloer niet bol staan. Een spanveer is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, namelijk: 12 MM en 18 MM.  Een spanveer kan om de meter geplaatst worden tussen de muur en de vloer.

Plinten.

Om de vloer helemaal compleet te maken, mogen plinten niet ontbreken. Er zijn verschillende mogelijkheden betreft plinten, we hebben namelijk hoge plinten en deklatten. Echter hebben we hier 2 verschillende soorten in: eiken plinten of MDF plinten. De Eiken plinten zijn verkrijgbaar in een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan hebben we nog opstaande, witte, MDF plinten, deze hebben we in 3 verschillende hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten zijn gemakkelijk zelf op maat te maken en te bevestigen.

Extra informatie

Afmetingen 120 × 15 × 1.4 cm
Pakinhoud

1.44 M2

V-Groef

2 x V-groef

Toplaag

3 MM