Eiken Lamelparket Krijtwit 46C3K

37.98 per m2

Een prachtige landelijke houten vloer met een levensduur van wel 40 tot 50 jaar. De vloer heeft een FSC-keurmerk en een moderne grijs-bruine look. Dankzij het nieuwste kliksysteem is deze vloer eenvoudig en snel zelf te leggen. De micro V-groef zorgt voor een authentieke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

m2

Categorieën SKU: 46C3K

Beschrijving

Eiken Lamelparket Krijtwit

Wil jij graag een lichte eiken vloer? Dan is deze eiken lamelparket in de krijtwit de vloer die jij zoekt. De vloerdelen hebben een mooie witte elegante kleur wat een hele ruimtelijke uitstraling weer geeft. De vloerdelen zijn geschikt voor vloerverwarming en kunnen meerdere malen opgeschuurd worden. De planken hebben een breed van 19 cm en een dikte van 14 mm.

Ondergrond

Voor het leggen van de luxe eiken lamel vloer, is een ondervloer zeer belangrijk. Er zijn verschillende soorten ondervloer. Dit verschilt namelijk per ondergrond. We hebben hieronder alles op en rijtje gezet, zodat je precies kunt zien welke ondervloer je kunt gebruiken!

  • Sound Eliminator kan gebruikt worden bij betonnen ondergronden. De Sound Eliminator is extra dempend en zorgt dus voor een stille vloer. De ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te maken en ook zelf te leggen. De dikte is 2 mm.
  • XPS-platen kunnen gebruikt worden bij ondergronden met best wat oneffenheden of wat bestaat uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld beton en hout. Als de overgang redelijk egaal is, kan er gebruik gemaakt worden van de XPS-platen als ondervloer. De dikte van deze ondervloer is 5 mm. Ook kunnen de XPS-platen goed gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene viltplaten kunnen gebruikt worden bij zowel beton- als houten ondergronden. De platen zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te maken. De groene viltplaten zijn 7 mm dik en zorgen ervoor dat jouw ondergrond egaler wordt.
  • Rubberen ondervloer is een ondervloer van 100% rubber. Deze ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt voor een goede geluidsdemping. Deze ondervloer kan alleen geplaatst worden op de begane grond van een woning of appartement omdat de ondervloer de trillingen naar beneden geleidt. Een rubberen ondervloer wordt vaak gebruikt bij een houten ondergrond en vermindert het holle geluid in de woning.

Spanveren

Voordat je begint met het leggen van deze luxe lamel vloer met het nieuwste kliksysteem, is het ook handig om spanveren in huis te hebben. Een eiken lamelvloer is namelijk een natuurproduct en kan gaan werken. Als je de vloer plaatst met om de meter een spanveer, kan de spanveer het werken opvangen. Zo voorkom je kieren in de vloer en gaat de vloer niet bol staan. Een spanveer is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, namelijk: 12 MM en 18 MM.  Een spanveer kan om de meter geplaatst worden tussen de muur en de vloer.

Plinten

Om de vloer helemaal compleet te maken, mogen plinten niet ontbreken. Er zijn verschillende mogelijkheden betreft plinten, we hebben namelijk hoge plinten en deklatten. Echter hebben we hier 2 verschillende soorten in: eiken plinten of MDF-plinten. De eiken plinten zijn verkrijgbaar in een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan hebben we nog opstaande, witte, MDF-plinten, deze hebben we in drie verschillende hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten zijn gemakkelijk zelf op maat te maken en te bevestigen.

Onderhoudsset houten vloer

Om zo lang mogelijk te genieten van je houten vloer, is goed onderhoud belangrijk. De meest eenvoudige manier om je vloer te onderhouden is met onze onderhoudsset speciaal voor houten vloeren. Gemakkelijk en snel!

Extra informatie

Afmetingen 190 × 19 × 1.5 cm
Pakinhoud

2.888 m2

V-Groef

Micro V-groef

Toplaag

± 4 mm