Eiken Lamelparket Krijtwit 46C3K

37.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ Mes en groef verbinding rondom

m2

Categorieën SKU: 46C3K

Beschrijving

Eiken Lamelparket Krijtwit 46C3K

Wil jij graag een lichte eiken vloer? Dan is deze eiken lamelparket in de krijtwit de vloer die jij zoekt. De vloerdelen hebben een mooie witte elegante kleur wat een hele ruimtelijke uitstraling weer geeft. De vloerdelen zijn geschikt voor vloerverwarming en kunnen meerdere malen opgeschuurd worden. De planken hebben een breed van 19 cm en een dikte van 14 mm.

Ondergrond

Om de vloer goed te kunnen plaatsen, is het belangrijk de juiste ondervloer te gebruiken. We hebben verschillende ondervloeren, bekijk hieronder welke ondervloer bij jouw ondergrond past!

  • De Sound Eliminator wordt geplaatst over vrijwel egale ondergronden en is een extra dempende ondervloer. De ondervloer is 2 mm dik en gemakkelijk op maat te maken. Deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • XPS platen kunnen gebruikt worden bij oneffen ondergronden met vloerverwarming. Deze platen kunnen zelf gemakkelijk en snel op maat gemaakt worden en is 5 mm dik. Ook kan er gekozen worden voor XPS platen als de ondergrond een overgang heeft van beton naar hout.
  • Groene viltplaten kunnen gebruikt worden bij ondergronden met oneffenheden. Groene viltplaten zijn namelijk 7 mm dik en vangen hierdoor behoorlijke oneffenheden op. De platen kunnen gemakkelijk op maat gesneden worden en plaatsen is ook zo gedaan! Ondergronden zoals hout, tegels of beton zijn geen enkel probleem!
  • De rubberen ondervloer kan op een begaande grond geplaatst worden, bijvoorbeeld in een woning of appartement. Doordat de ondervloer 100% bestaat uit rubber, kan de ondervloer gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt de ondervloer voor een goede geluidsdemping.

Nadenlijm en Spanveren

Om de verbinding tussen de lamellen te verstevigen, kun je gebruik maken van nadenlijm. Deze kun je aan brengen in het veer- en groef systeem en zorgt ervoor dat de klik verbinding ijzersterk wordt. Om het werken van de houten vloer tegen te gaan, kun je tijdens het leggen van de vloer spanveren plaatsen. Spanveren vangt het werken van de vloer op. We hebben spanveren in 2 verschillende formaten, namelijk 12 MM en 18 MM. Een spanveer kan geplaatst worden tussen de vloer en de muur om de meter.

Plinten

De randafwerking van de vloer is ook belangrijk, dit maakt de vloer natuurlijk af! Hier gebruiken we plinten voor. Er zijn 2 verschillende soorten plinten, namelijk eiken plinten en MDF plinten. Van eiken hebben wij een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. De eiken plinten worden gekleurd in dezelfde kleur als de vloer zodat het goed op elkaar aansluit. Ook zou je kunnen kiezen voor witte, opstaande MDF plinten, deze hebben we in 3 verschillende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm. Gegarandeerd een strakke afwerking!

 

Extra informatie

Afmetingen 190 × 19 × 1.5 cm
Pakinhoud

2.888 m2

V-Groef

Micro V-groef

Toplaag

± 4 mm