Eiken Lamelparket Naturel 51C33N

39.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ Mes en groef verbinding rondom

m2

Categorieën SKU: 51C33N

Beschrijving

Deze vloerdelen hebben een mooie rustige structuur met een naturel afwerking. De vloerdelen zijn kant en klaar behandeld en zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn deze vloeren geschikt voor zwaar gebruik en hebben een levensduur van gemiddeld 40 jaar. Ook is mogelijk om deze vloerdelen meerdere malen opnieuw te behandelen en op te schuren.

Wij raden u aan om bij uw eiken lamelparket vloer de juiste ondervloer af te nemen, hieronder vindt u een overzicht:

  • De Sound Eliminator kan geplaatst worden over egale betonnen ondergronden. De Sound Eliminator zorgt voor minder contact geluid en heeft een dikte van 2 mm. De ondervloer wordt aangeleverd op rol en is gemakkelijk op maat te maken.
  • XPS platen kunnen gebruikt worden bij oneffen ondergronden. De platen hebben een dikte van 5 mm en kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming. De XPS platen worden vaak gebruikt bij ondergronden wat bestaat uit meerdere materialen, zoals beton en tegels etc. Ze zijn gemakkelijk op maat te maken en te plaatsen. Ook kunnen ze behoorlijke oneffenheden opvangen aangezien de platen 5 mm dik zijn.
  • Groene viltplaten kan geplaatst worden op vele ondergronden. Met een dikte van 7 mm vangen de groene viltplaten behoorlijke oneffenheden op. De platen kunnen gemakkelijk doorgesneden worden en worden geplaatst. De groene viltplaten zijn vrij breed inzetbaar en worden daardoor ook vaak gekozen.
  • Rubberen ondervloer is een massieve laag rubber van 3 mm wat alleen gelegd kan worden op de begaande grond. Doordat de rubberen ondervloer bestaat uit massief rubber, vangt de ondervloer veel geluid op en voert het af naar beneden. Ook verminderd deze ondervloer het holle geluid in uw woning. Wat ook een groot voordeel is van deze ondervloer, is dat de ondervloer gecombineerd kan worden met vloerverwarming.

Tijdens het leggen van uw lamel parket kunt u ook gebruik maken van spanveren en nadenlijm. Deze kunt u gebruiken tijdens het leggen, om uw vloer nog beter te laten liggen en om extra stevigheid achter te laten. Spanveren kunt u om de meter plaatsen tussen de lamelparketvloer en de muur. Spanveren vangt het werken van uw vloer op door uit te zetten als de vloer krimpt en in te zakken als de vloer uitzet. Hierdoor krijgt u geen kieren of een bolling in de vloer. De spanveren hebben we in 12 mm en 18 mm. Ook raden wij u aan om nadenlijm te gebruiken, deze zorgt voor een nog betere verbinding tussen de planken en zorgt voor extra stevigheid.

De plinten zorgen voor een mooi afwerking van uw vloer. U kunt kiezen uit een eiken plint of een witte, opstaande plint. De eiken plinten zijn verkrijgbaar in een eiken deklat en een hoge eiken plint 6 cm. De MDF plinten zijn witte, opstaande plinten verkrijgbaar in de hoogtes: 6 cm8 cm12 cm.  Beide keuzes zijn gemakkelijk zelf te bevestigen!

Extra informatie

Afmetingen 190 × 19 × 1.5 cm
Pakinhoud

2.888 m2

V-Groef

Micro V-groef

Toplaag

± 4 mm