Eiken Lamelparket Onbehandeld 47C3O

37.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ Mes en groef verbinding rondom

m2

Categorieën

Beschrijving

Deze parket vloer heeft een rustieke elegante uitstraling met hier en daar knoesten erin. De planken bevatten rondom een mes en groef verbinding, Hierdoor zijn de vloerdelen makkelijk te leggen. Ook is deze eiken lamelparket uitermate geschikt voor vloerverwarming mits u de juiste ondervloer gebruikt. De vloer heeft een levensduur van gemiddeld 40 jaar en kan tenminste drie keer opgeschuurd worden. De vloer kan in verschillende kleuren behandeld worden.

Voor het plaatsen van uw eiken lamelparket is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste ondervloer. We hebben verschillende ondervloeren voor verschillende ondergronden. Hieronder leest u welke ondervloer bij uw ondergrond past!

  • Sound Eliminator kan gebruikt worden bij betonnen ondergronden. De Sound Eliminator is extra dempend en zorgt dus voor een stille vloer. De ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te maken en zelf te leggen. De dikte is 2 mm.
  • XPS Platen kunnen gebruikt worden bij ondergronden met best wat oneffenheden of wat bestaat uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld beton en hout. Zolang de overgang redelijk egaal is, kunnen de XPS platen gemakkelijk als ondervloer gebruikt worden. De dikte van deze ondervloer is 5 mm. De XPS platen kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene Viltplaten kunnen gebruikt worden bij zowel beton- als houten ondergronden. De platen zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te maken. De groene viltplaten zijn 7 mm dik en zorgen ervoor dat uw ondergrond egaler wordt!
  • Rubberen ondervloer is een ondervloer van 100% rubber. Deze ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt voor een goede geluidsdemping. Deze ondervloer kan alleen geplaatst worden op de begaande grond van een woning of appartement. Een rubberen ondervloer wordt vaak gebruikt bij een houten ondergrond en verminderd het holle geluid in de woning.

Voor het leggen van de eiken lamelparketvloer zijn goede producten noodzakelijk. Uw houten vloer kan gaan werken, om de gevolgen hiervan op te vangen of te verminder kunt u spanveren gaan plaatsen. Een spanveer is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, namelijk: 12 MM en 18 MM. Een spanveer moet om de meter geplaatst worden tussen de muur en de vloer. Om de veer- en groefverbinding nog steviger te maken, kunt u gebruik maken van nadenlijm. Het grote voordeel van deze lijm is dat het kieren tegen gaat en enorm sterk is!

Voor de randafwerking van de eiken lamelparket vloer maken wij gebruik van plinten. We hebben hier 2 verschillende soorten in: eiken plinten of MDF plinten. De Eiken plinten zijn verkrijgbaar in een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan hebben we nog opstaande, witte, MDF plinten, deze hebben we in 3 verschillende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm. Alle plinten zijn gemakkelijk zelf op maat te maken en te bevestigen.

Extra informatie

Afmetingen 190 × 19 × 1.5 cm
Pakinhoud

2.888 m2

V-Groef

Micro V-groef

Toplaag

± 4 mm