Eiken Lamelparket Smokey 48C3S

37.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ Mes en groef verbinding rondom

m2

Categorieën SKU: 48C3S

Beschrijving

Deze eiken vloer is een vloer die een mooie gerookte uitstraling heeft die heel goed past in landelijke woningen. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en is makkelijk te leggen door de mes en groef verbinding die deze vloer heeft. De planken kunnen meerdere keren opgeschuurd worden en opnieuw behandeld worden. De vloer gaat gemiddeld 40 jaar mee.

Om uw vloer goed te kunnen plaatsen, is het belangrijk de juiste ondervloer te gebruiken. We hebben verschillende ondervloeren, bekijk hieronder welke ondervloer bij uw ondergrond past!

  • De Sound Eliminator wordt geplaatst over vrijwel egale ondergronden en is een extra dempende ondervloer. De ondervloer is 2 mm dik en gemakkelijk op maat te maken. Deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • XPS platen kunnen gebruikt worden bij oneffen ondergronden met vloerverwarming. Deze platen kunnen zelf gemakkelijk en snel op maat gemaakt worden en is 5 mm dik. Ook kan er gekozen worden voor XPS platen als de ondergrond een overgang heeft van beton naar hout.
  • Groene viltplaten kunnen gebruikt worden bij ondergronden met oneffenheden. Groene viltplaten zijn namelijk 7 mm dik en vangen hierdoor behoorlijke oneffenheden op. De platen kunnen gemakkelijk op maat gesneden worden en plaatsen is ook zo gedaan! Ondergronden zoals hout, tegels of beton zijn geen enkel probleem!
  • De rubberen ondervloer kan op een begaande grond geplaatst worden, bijvoorbeeld in een woning of appartement. Doordat de ondervloer 100% bestaat uit rubber, kan de ondervloer gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt de ondervloer voor een goede geluidsdemping.

Om de verbinding tussen de lamellen te verstevigen, kunt u gebruik maken van nadenlijm. Deze kunt u aan brengen in het veer- en groef systeem en zorgt ervoor dat de klik verbinding ijzersterk wordt. Om het werken van de houten vloer tegen te gaan, kunt u tijdens het leggen van de vloer spanveren plaatsen. Spanveren vangt het werken van de vloer op. We hebben spanveren in 2 verschillende formaten, namelijk 12 MM en 18 MM. Een spanveer kan geplaatst worden tussen de vloer en de muur om de meter.

De randafwerking van de vloer is ook belangrijk, dit maakt de vloer natuurlijk af! Hier gebruiken we plinten voor. Er zijn 2 verschillende soorten plinten, namelijk eiken plinten en MDF plinten. Van eiken hebben wij een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. De eiken plinten worden gekleurd in dezelfde kleur als de vloer zodat het goed op elkaar aansluit. Ook zou u kunnen kiezen voor witte, opstaande MDF plinten, deze hebben we in 3 verschillende hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Gegarandeerd een strakke afwerking!

Extra informatie

Afmetingen 190 × 19 × 1.5 cm
Pakinhoud

2.888 m2

V-Groef

Micro V-groef

Toplaag

± 4 mm