Eiken Lamelparket Smokey Diepgeborsteld 56C110S

34.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ Mes en groef verbinding rondom

m2

Categorieën SKU: 56C110S

Beschrijving

Eiken lamelparket diep geborsteld smokey is een vloer die een mooie grijs bruine kleur weer geeft. Deze vloerdelen hebben een grove structuur wat bestand is voor grote gezinnen. De planken zijn 19 cm breed 14 mm dik en gaat gemiddeld 40 jaar mee. Ook zijn deze vloerdelen geschikt voor vloerverwarming. De planken hebben rondom een mes en groef verbinding waardoor de vloerdelen makkelijk zijn te leggen.

Wij raden u aan om de juiste ondervloer te gebruiken bij het plaatsen van uw eiken lamelparket vloer. Hieronder ziet u welke mogelijkheden er zijn:

  • Sound Eliminator – geschikt voor betonnen ondergronden met vloerverwarming. De Sound Eliminator staat bekend als een stille ondervloer wat het contact geluid flink verminderd. De ondervloer wordt geleverd op rol, is gemakkelijk af te snijden en op maat te maken. Deze ondervloer heeft een dikte van 2 mm.
  • XPS Platen – geschikt voor verschillende soorten ondergronden, ook voor ondergronden met een egale overgang zoals hout en beton. XPS platen zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te maken. Met een dikte van 5 mm kunnen de platen best wel wat oneffenheden opvangen. Ook kan deze ondervloer goed gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene Viltplaten – geschikt voor vrij oneffen ondergronden. Groene viltplaten hebben een dikte van 7 mm en zijn daarom zo goed geschikt voor redelijk oneffen ondergronden. De platen plaatsen is gemakkelijk zelf te doen, hetzelfde geldt voor op maat snijden. Het soort ondergrond maakt niet uit, de ondervloer kan prima over tegels, beton, hout etc. geplaatst worden.  Zodra de groene viltplaten geplaatst zijn, kan u uw houten vloer gaan plaatsen!
  • Een rubberen ondervloer – een massieve rubberen ondervloer wat alleen geplaatst kan worden op een begaande grond / beneden verdieping. De massieve rubberen ondervloer vangt namelijk enorm veel geluidstrilling op en voert ze af naar beneden. Deze ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en heeft een dikte van 3 mm. Ook is de ondervloer ontzettend stil en verminderd het contactgeluid.

Tijdens het leggen van uw eiken lamel parket vloer zou u gebruik kunnen maken van Nadenlijm en SpanverenNadenlijm kunt u aanbrengen tussen de veer- en groef verbinding en zorgt ervoor dat de verbinding nog sterker wordt. Ook voorkomt nadenlijm kieren, mocht de vloer gaan werken. Dan de Spanveren, deze hebben we in de maten 12 MM en 18 MM. Spanveren kunnen om de meter geplaatst worden tussen de muur en de vloer. Een spanveer vangt het werken van de vloer op en gaat kieren & naden.

Als laatst kunnen de plinten uitgezocht worden. Er kan gekozen worden uit eiken plinten of MDF opstaande plinten. De eiken plinten worden geolied in dezelfde kleur als de vloer. In eiken plinten heeft u de keuze uit een eiken deklat en een hoge eiken plint van 6 cm. Ook kan er gekozen worden voor witte MDF plinten, deze zijn te verkrijgen in de hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Beide mogelijkheden zijn gemakkelijk en snel zelf te plaatsen!

Extra informatie

Afmetingen 190 × 19 × 1.5 cm
Pakinhoud

2.888 m2

V-Groef

Micro V-groef

Toplaag

± 4 mm