Eiken Lamelparket Whitewash 42C3WW

32.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ Mes en groef verbinding rondom

m2

Categorieën

Beschrijving

Deze vloer heeft een breedte van 19 cm en een dikte van 14 mm. De vloer heeft een mooie whitewash kleur wat een ruimtelijke effect geeft in uw woning. De kleur whitewash is een kleur wat niet door en door wit maar de eiken kleur ook nog laat zien. Deze vloer heeft een mooie structuur wat past in veel woningen. De vloerdelen zijn geschikt voor vloerverwarming en hebben een levensduur van gemiddeld 40 jaar.

Voor het plaatsen van uw eiken lamelparket is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste ondervloer. We hebben verschillende ondervloeren voor verschillende ondergronden. Hieronder leest u welke ondervloer bij uw ondergrond past!

  • Sound Eliminator kan gebruikt worden bij betonnen ondergronden. De Sound Eliminator is extra dempend en zorgt dus voor een stille vloer. De ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te maken en zelf te leggen. De dikte is 2 mm.
  • XPS Platen kunnen gebruikt worden bij ondergronden met best wat oneffenheden of wat bestaat uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld beton en hout. Zolang de overgang redelijk egaal is, kunnen de XPS platen gemakkelijk als ondervloer gebruikt worden. De dikte van deze ondervloer is 5 mm. De XPS platen kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene Viltplaten kunnen gebruikt worden bij zowel beton- als houten ondergronden. De platen zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te maken. De groene viltplaten zijn 7 mm dik en zorgen ervoor dat uw ondergrond egaler wordt!
  • Rubberen ondervloer is een ondervloer van 100% rubber. Deze ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt voor een goede geluidsdemping. Deze ondervloer kan alleen geplaatst worden op de begaande grond van een woning of appartement. Een rubberen ondervloer wordt vaak gebruikt bij een houten ondergrond en verminderd het holle geluid in de woning.

Voor het leggen van de eiken lamelparketvloer zijn goede producten noodzakelijk. Uw houten vloer kan gaan werken, om de gevolgen hiervan op te vangen of te verminder kunt u spanveren gaan plaatsen. Een spanveer is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, namelijk: 12 MM en 18 MM. Een spanveer moet om de meter geplaatst worden tussen de muur en de vloer. Om de veer- en groefverbinding nog steviger te maken, kunt u gebruik maken van nadenlijm. Het grote voordeel van deze lijm is dat het kieren tegen gaat en enorm sterk is!

Voor de randafwerking van de eiken lamelparket vloer maken wij gebruik van plinten. We hebben hier 2 verschillende soorten in: eiken plinten of MDF plinten. De Eiken plinten zijn verkrijgbaar in een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. De eiken plinten worden gekleurd op dezelfde kleur als de vloer, zodat de afwerking prachtig wordt! Dan hebben we nog opstaande, witte, MDF plinten, deze hebben we in 3 verschillende hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten zijn gemakkelijk zelf op maat te maken en te bevestigen.

Extra informatie

Afmetingen 190 × 19 × 1.5 cm
Pakinhoud

2.888 m2

V-Groef

Micro V-groef

Toplaag

± 4 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eiken Lamelparket Whitewash 42C3WW” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie