Eiken Lamelparket Whitewash 53C33WW

39.98 per m2

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ Mes en groef verbinding rondom

m2

Categorieën SKU: 53C33WW

Beschrijving

Zoekt u een mooie lichte vloer met weinig knoest en een standaard breedte? Dan is de vloer die u zoekt. Deze plank is 19 cm breed en heeft een dikte van 14 mm. De vloer heeft een whitewash afwerking wat een mooie natuurlijke witte tint weer geeft op de vloer. De eiken structuur ziet u goed weer in de vloer. Ook zijn deze vloerdelen geschikt voor vloerverwarming en gaat deze vloer gemiddeld 40 jaar mee.

Voor dat u de vloer gaat leggen, raden wij u aan om de juiste ondervloer te gebruiken. Hieronder kunt u zien welke ondervloer voor u geschikt is!

  • Sound Eliminator is de ideale ondervloer om te combineren met vloerverwarming. De sound Eliminator is 2 mm dik en kan gebruikt worden op gladde, betonnen ondergronden. De ondervloer wordt aangeleverd op rol en kan gemakkelijk op maat gesneden worden.
  • XPS platen worden gebruikt bij oneffen ondergronden of ondergronden wat bestaan uit verschillende materialen, zoals hout en beton. Bij verschillende materialen van ondergrond, is het wel belangrijk dat de overgang egaal is. De XPS platen zijn makkelijk te plaatsen en hebben een dikte van 5 mm. Ook kunnen de platen redelijk wat oneffenheden opvangen vanwege de dikte van 5 mm. De XPS platen kunnen prima gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene viltplaten raden wij aan als u een oneffen ondergrond heeft. Groene viltplaten zijn 7 mm dik en kan daardoor behoorlijk wat oneffenheden opvangen. De platen zijn wel gemakkelijk zelf te plaatsen en zorgt ervoor dat uw ondergrond egaler wordt! Groene viltplaten kunnen gebruikt worden bij vele ondergronden, zoals hout, beton, tegels en dergelijke.
  • Een Rubberen ondervloer is een extra stille ondervloer wat goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Wel raden wij u aan om de vloer alleen te plaatsen op de begaande grond, aangezien deze ondervloer de geluidstrillingen afvoert naar beneden. De ondervloer kan gemakkelijk geknipt of gesneden worden en plaatsen is ook zeer eenvoudig. De dikte is 3 mm.

Tijdens het leggen kunt u ook gebruik maken van spanveren en nadenlijm. Dit om het werken van uw vloer op te vangen en kieren te voorkomen. De nadenlijm kunt u aanbrengen tussen de veer- en groefverbinding van de lamellen. Hierdoor is de verbinding nog steviger en voorkomt u kieren, mocht uw vloer gaan werken. Daarnaast zou u ook nog gebruik kunnen maken van spanveren. Spanveren kunt u om de meter plaatsen tussen de vloer en de muur. Spanveren zijn te verkrijgen in 2 maten, namelijk: 12 mm en 18 mm. De spanveren bewegen met uw vloer mee en zorgt ervoor dat uw vloer niet bol gaat staan én voorkomt kieren in de vloer als de vloer inkrimpt.

De plinten moeten dan alleen nog uitgezocht worden.. We hebben verschillende mogelijkheden hierin. U zou kunnen kiezen voor eiken plinten. We hebben namelijk de keuze uit een eiken deklat en een hoge eiken plint 6 cm. Ook zou er gekozen kunnen worden voor witte, opstaande plinten. Deze hebben we in de volgende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 190 × 19 × 1.5 cm
Pakinhoud

2.888 m2

V-Groef

Micro V-groef

Toplaag

± 4 mm