Aanbieding!

Pure Oak Smoked Naturel C171

96.78 31.98

✓ Levensduur 40/50 jaar

✓ FSC gekeurd

✓ Micro V-groef

✓ Laagste prijs

✓ Nieuwste kliksysteem

✓ Gemakkelijk zelf te leggenCategorieën

Beschrijving

Pure Oak Smoked Naturel C171.

Een unieke mogelijkheid in de houten vloeren brance! Deze prachtige parketvloer Pure Oak Smoked Naturel C171, is nu te verkrijgen in een klik variant. De houten vloer kan met deze parket versie eenvoudig zelf geplaatst worden. Omdat de vloer beschikt over het nieuwe klik systeem, kan de vloer simpel in elkaar geklikt worden. Voor een houten vloer is geen ervaren parketteur meer nodig, het is zeker zelf te doen zonder enige moeite. Een luxe variant in een natuurlijke kleur. Prachtig om uw woning nieuw leven in te blazen! Een nieuwe parket vloer met vele voordelen. Om uw houten vloer goed te verzorgen, kunt u het beste gebruik maken van onze onderhoudset. Ontzettend belangrijk voor uw vloer en verlengt de levensduur!

Ondergrond.

Aangezien u met de luxe klik parketvloer zelf uw vloer kunt plaatsen, is het erg belangrijk dat u weet welke ondervloer u nodig bent. Het verschilt per ondergrond welke ondervloer u nodig bent. Hieronder hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet!

  • Sound Eliminator kan gebruikt worden bij betonnen ondergronden. De Sound Eliminator is extra dempend en zorgt dus voor een stille vloer. De ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te maken en ook zelf te leggen. De dikte is 2 mm.
  • XPS Platen kunnen gebruikt worden bij ondergronden met best wat oneffenheden of wat bestaat uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld beton en hout. Als de overgang redelijk egaal is, kan er gerbuik gemaakt worden van de XPS platen als ondervloer. De dikte van deze ondervloer is 5 mm. Ook kunnen de XPS platen goed gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • Groene Viltplaten kunnen gebruikt worden bij zowel beton- als houten ondergronden. De platen zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te maken. De groene viltplaten zijn 7 mm dik en zorgen ervoor dat uw ondergrond egaler wordt!
  • Rubberen ondervloer is een ondervloer van 100% rubber. Deze ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en zorgt voor een goede geluidsdemping. Deze ondervloer kan alleen geplaatst worden op de begaande grond van een woning of appartement omdat de ondervloer de trillingen naar beneden geleidt. Een rubberen ondervloer wordt vaak gebruikt bij een houten ondergrond en verminderd het holle geluid in de woning.

Spanveren.

Voor het leggen van een houten vloer zijn goede hulp producten erg belangrijk. Aangezien uw vloer een natuurproduct is, kan de vloer gaan werken. Om dit tegen te gaan, kunt u tijdens het plaatsen spanveren gebruiken. Zij zullen het werken van de vloer opvangen en zo blijft uw vloer mooi liggen. Een spanveer is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, namelijk: 12 MM en 18 MM.  Een spanveer kan om de meter geplaatst worden tussen de muur en de vloer.

Plinten.

Om de vloer helemaal compleet te maken, mogen plinten niet ontbreken. Er zijn verschillende mogelijkheden betreft plinten, we hebben namelijk hoge plinten en deklatten.  Echter hebben we hier 2 verschillende soorten in: eiken plinten of MDF plinten. De Eiken plinten zijn verkrijgbaar in een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan hebben we nog opstaande, witte, MDF plinten, deze hebben we in 3 verschillende hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten zijn gemakkelijk zelf op maat te maken en te bevestigen.

Extra informatie

Afmetingen 120 × 15 × 1.4 cm
Pakinhoud

1.44 M2

V-Groef

2 x V-groef

Toplaag

3 MM