Fris je interieur op met leuke zomertinten!

Er is niemand die geen kleur in huis heeft. Het kunnen subtiele kleuren zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om een kamer echt te laten knallen. Dat hoeft niet per se met felle kleuren, maar je kunt zeker een statement maken met bepaalde kleuren. Zin in de zomer? Geef je huis dan vast een zomerse sfeer met de juiste tinten. Hoe je jouw interieur een zomerboost kunt geven en perfect kunt matchen met je vloer lees je in dit artikel.

Bron: Pinterest.

Bloemen

Een landelijk interieur met kleur? Je ontkomt er bijna niet aan. Kies voor een mooi bloemenboeket om de ruimte op te fleuren. Het mooie aan bloemen is dat ze seizoensgebonden zijn. In de zomer heb je dus hele vrolijke bloemen in huis en in de winter kies je voor een boeket dat gezelligheid en warmte uitstraalt. Ook mooi aan bloemen is dat je elke keer weer iets anders kunt kiezen en zo dus eigenlijk elke week je interieur verandert.

Bron: Pinterest.

Vloer & meubels

Zomaar wat kleur toevoegen in je huis werkt niet altijd. Het loont om na te denken wat je precies wil en hoe je het gaat aanpakken. Hoe style je je interieur op zo’n manier dat alle kleuren mooi naar voren komen? Handig daarbij is om eerst te kijken naar je vloer. Welke stijl past bij je vloer? Maar ook: wat vind je mooi? Wij hebben bijvoorbeeld vloeren in allerlei kleuren, je kunt dus precies het plaatje namaken dat je in je hoofd hebt. Geheel naar wens! Ook het patroon, bijvoorbeeld visgraat of Hongaarse punt, is mogelijk bij onze vloeren. Meubels maken vervolgens de sfeer helemaal af. Maak een statement met een kast of bank in een gewaagde kleur of kies voor subtiele sfeermakers in de kleinere decoraties.

Bron: Pinterest.

 

Advies

Of je nou begint met een huis dat nog kaal is of dat je helemaal overnieuw wil inrichten en stylen, het kans lastig zijn om een beginnetje te maken. Onze tip: begin met de grootste zaken in je huis, zoals de vloer en de muren. Daarna komen de grote meubels aan bod. Wil je graag advies over het inrichten en stylen van je woning? We helpen je heel graag! Stylingsadvies geven vinden we het allerleukste om te doen. Elke dag kan je met ons bellen, mailen of chatten met allerlei vragen. We doen ons best om je goed zo goed mogelijk te helpen.