Voorkom ruzie met je buren! Kies de juiste ondervloer!

Woont u in een appartement of spelen uw kinderen graag boven? Dan wilt u daar uiteraard geen last van hebben én u wilt geen ruzie met de buren. Aan de bewoners van appartementen worden vaan eisen gesteld wat betreft geluiddemping van de vloer. Hierdoor kunt u niet iedere willekeurige vloer kiezen die u graag wilt, want niet iedere vloer voldoet aan de eisen. 10 DB geluidsreductie is vaak de eis bij appartementen, dit zorgt ervoor dat er geen enkel geluid door de vloer heen komt en dat is wel zo prettig voor uw (onder)buren. Bent u benieuwd welke vloer bij u past? Neem dan contact met ons op !

Bron: Pinterest.

10Db geluidsreductie – Waarom is dat toch ingewikkeld?

In Nederland hebben wij andere (strengere) regels voor het meten van geluidsreductie dan in de landen om ons heen. Dit komt deels door onze bouwstijl. De testresultaten van hetzelfde product zijn verschillend voor beton- en houtenvloeren. Natuurlijk heeft dat impact op het geluid wat er bij de vloer doorkomt. Gelukkig hebben wij daar dé oplossing voor. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer én moet u voldoen aan de 10 DB geluidsreductie? Bekijk dan onze collectie PVC vloeren. Hier ziet u vele verschillende kleuren en mogelijkheden. In combinatie met  de juiste ondervloer voldoet u aan de eisen!

Bron: welke.nl

Redflor.

De Redflor ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waarbij je een certificaat voor nodig bent met 10 DB geluidsreductie. Als u deze ondervloer gebruikt bij uw PVC klik vloer, moet het helemaal goed gaan komen. De Redflor ondervloer is namelijk speciaal ontworpen om geen contactgeluid door te laten. Stiller als dit zult u het niet gaan krijgen & u krijgt een certificaat bij de aankoop! Onze gespecialiseerde verkopers staan voor u klaar! Bekijk hier onze contact gegevens.

Bron: Pinterest

Andere vloersoort.

Bent u toch liever op zoek naar een andere vloersoort? Ook dat is geen enkel probleem! Wij hebben namelijk ook laminaat vloeren, houten vloeren, visgraat vloeren en alle bijpassende ondervloeren en plinten! Het hele totaalplaatje voor de gehele vloer, voor gegarandeerd de laagste prijs! (niet minder belangrijk uiteraard) Alle kleuren, soorten en maten zijn bij ons verkrijgbaar en vraag zeker een gratis staaltje aan! Ook voor vragen kunt u ons altijd berichten of bellen!

Een nieuwe vloer van vloeren.nl, welke kiest u?