Vloeren met geluidsreductie

Een stille vloer is niet alleen fijn, het is soms ook verplicht. In veel appartementen wordt een certificaat gevraagd van de vloer. Deze moet dan ten minste 10 DB geluidsreductie hebben, zodat je onderburen geen last hebben van geluidsoverlast. Als je hieraan moet voldoen, kan je niet zomaar elke vloer uitkiezen. Gelukkig hebben wij ruime keuze uit prachtige vloeren met geluiddemping én certificaat.

Bron: Pinterest.

10 DB geluidsreductie, hoe zit dat?

In Nederland bestaan er strengere regels omtrent geluidreductie in woningen. Dat heeft te maken met de bouwstijl die wordt toegepast in ons land. Zo kan hetzelfde product toch een ander testresultaat geven bij een houten vloer en bij een betonnen vloer. Dat heeft natuurlijk gevolgen voor de geluiddoorlatendheid van een vloer. Eén van de meest stille vloeren die je kunt kopen is een PVC-vloer met een goede, geluiddempende ondervloer. Als wij je kunnen helpen met het uitzoeken van een vloer met geluiddempende werking en een ondervloer met certificaat, dan kan je ons altijd bellen, mailen of met ons chatten via de website. We helpen je graag!

Bron: welke.nl

Redflor ondervloer

De Redflor ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waarbij je een certificaat voor nodig hebt met 10 DB geluidsreductie. Als je deze ondervloer gebruikt bij jouw PVC-vloer, komt het helemaal goed. De Redflor ondervloer is namelijk speciaal ontworpen om geen contactgeluid door te laten. Zachter dan dit wordt het niet. Het certificaat zit bij de aankoop. Onze gespecialiseerde verkopers staan voor je klaar! Bekijk hier onze contactgegevens.

Bron: Pinterest

Andere soort vloer?

Toch liever een andere vloer? Ook dat is geen enkel probleem. Wij hebben laminaatvloeren, houten vloeren, visgraatvloeren en alle bijpassende ondervloeren en plinten. Het hele totaalplaatje voor gegarandeerd de laagste prijs! Alle kleuren, soorten en maten zijn bij ons verkrijgbaar. Je kunt gratis een staal aanvragen om de vloer in het echt te bekijken. Voor vragen kan je altijd contact opnemen.