Happy New Floor!

Het nieuwe jaar is aangebroken en wij van Vloeren.nl willen u dan ook het aller beste wensen voor 2019: een gelukkig nieuw jaar in alle gezondheid! En wie weet wel een nieuwe vloer… Heeft u goede voornemens voor 2019? Wij gaan voor een jaar met:

  • nog meer nieuwe vloeren
  • nog meer staalaanvragen
  • Veel nieuwe facebook & instagram posts
  • & nog meer Blogs!!

Wat zijn uw voornemens?

Bron: Pinterest.

 

Goede voornemens.

De meesten onder ons beginnen met goede voornemens, voor de ene weer andere voornemens dan voor de ander. Voor de een een gezond en sportief 2019 en de ander misschien wel een klusjaar, wat geld voor u? Misschien wilt u gewoon uw interieur veranderen, denk hierbij aan nieuwe meubelen of misschien wel een andere vloer. Vloeren.nl biedt een ruime keuze aan vloeren, ontzettend veel soorten, kleuren en materialen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze nieuwe collectie visgraat PVC vloeren, ontzettend modern en nét uit op onze webshop! Wij zijn ontzettend blij met deze collectie, het is namelijk amper te onderscheiden van een echte parket visgraat vloer (die we ook hebben, klik hier). Prachtig kleur verschil in de planken en een schitterend formaat! Wat vindt u hiervan?

Bron: Vloeren.nl

Bron: Pinterest

Woontrends.

Een nieuw jaar betekend nieuwe woontrends! Wat is modern en wat past bij u? Zo zijn uiteraard de nieuwste trends bij ons te verkrijgen. Hout-motief is eigenlijk altijd goed, dit is al jaren in en blijft tijdloos. Hierin hebben wij de keuzes uit: parket, PVC, laminaat en visgraat vloeren. Deze zijn in vele kleuren te verkrijgen, wat momenteel erg modern is, is de kleur zwart, whitewash of weisgrund. Uiteraard in vele soorten bij ons te verkrijgen. Wat ook erg gevraagd is, is betonlook. Dit zie je momenteel ook steeds meer. Ook dit is bij ons te verkrijgen, we hebben zowel laminaat als PVC vloeren in de betonlook stijl. Wat wilt u graag?

Bron: Pinterest

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze collectie? Neem dan contact met ons op of plaats een staalaanvraag!