Happy new floor!

Vloeren.nl wenst iedereen een heel gelukkig nieuwjaar in alle gezondheid. Een nieuw jaar is aangebroken met nieuwe kansen, ervaringen en misschien wel een nieuw interieur. Heb je al goede voornemens? Wij wel! Wij hopen op een jaar met:

  • Nog meer nieuwe vloeren
  • Nog meer staalaanvragen
  • Veel nieuwe Facebook & Instagram-posts
  • & nog meer blogs!

Wat zijn jouw voornemens?

Bron: Pinterest.

 

Goede voornemens

Een goed voornemen betekent voor veel mensen iets aan zichzelf veranderen, maar iets veranderen aan je huis kan natuurlijk ook. Een nieuw interieur of simpelweg een kamer uitruimen en opknappen. Misschien wel een nieuwe vloer? Ons voornemen is in elk geval om zoveel mogelijk klanten gelukkig te maken met hun nieuwe vloer. Wij hebben een heel divers aanbod van vloeren, dus als je op zoek bent naar een mooie vloer, helpen we je graag verder. Of je nou een houten vloer zoekt, een laminaatvloer of een PVC-vloer in rechte strook of in visgraatpatroon, we hebben alles.

Bron: Vloeren.nl

Bron: Pinterest

Woontrends

Elk jaar komen er nieuwe woontrends bij, zo ook dit jaar. Wat is nu hip en trendy en past tegelijkertijd ook nog bij jou? De nieuwste trends hebben we in de collectie, wat bij je past is natuurlijk persoonlijk. Een houten vloer is heel tijdloos en altijd chique. Wat weer heel erg opkomt in populariteit is de visgraatvloer, die is echt weer terug van weggeweest. Ook de zwarte vloer maakt langzaamaan een comeback. Een vloer met betonlook is ook helemaal hot momenteel. Het staat heel erg strak en industrieel en past daardoor in heel veel moderne interieurs.

Bron: Pinterest

Heb jij vragen of ben je benieuwd naar onze collectie? Neem dan contact met ons op of vraag gratis stalen aan.