De gezelligste tijd van het jaar: Kerst!

De dagen zijn korter, de temperatuur ligt steeds vaker onder het 0 punt en de feestdagen voor de deur. Het ultieme familiemoment voor velen: de kerst tijd! De kerstboom wordt weer op getuigt en de kerstversiering komt weer van zolder. De gezelligheid wordt weer in huis gehaald voor dit leuke moment van het jaar. Ook Vloeren.nl zit niet stil in de tijden rondom kerst: momenteel hebben we weer ijzersterke aanbiedingen! Let alleen wel op: vrijdag 21 december sluit het kantoor Vloeren.nl i.v.m. kerstvakantie. 7 januari zijn wij weer te bereiken en kunnen uw bestellingen verwerkt worden!

Bron: Pinterest

Kerst, wees goed voor je vloer!

De periode voor de feestdagen worden vele decoratie en versieringen uit de kast gehaald om je huis zo gezellig en kerst mogelijk te maken! Let hierbij wel goed op je vloer!! Een beschadiging is namelijk zo gemaakt. Let daarom goed op of u uw meubelen en decoratie gaat voorzien van vilt, zodat er voldoende geschoven kan worden. Mocht u beschadigingen krijgen in uw laminaat, parket, visgraat of PVC vloer? Dan hebben wij daar de juiste oplossingen voor!

Bron: Pinterest

Reparatieset.

Mocht er in deze bijzondere tijd van het jaar, toch iets mis gaan.. Kunnen wij u daar zeker bij helpen! Mocht u in uw parket-, laminaat- of visgraat vloer beschadigen, dan zou u een reparatieset aan kunnen schaffen. Als u deze besteld, wordt er een doos geleverd met een Wax-smelter en allerlei kleuren Wax. U kunt met de Wax-smelter kleine stukjes wax smelten en uitsmeren op de vloer. U kunt de verschillende kleuren wax met elkaar mengen zodat u dezelfde kleur krijgt als uw huidige vloer. Zodra de beschadiging opgevuld is met de juiste kleur wax, vindt u uw beschadiging niet weer!! Ideaal en het houdt uw vloer mooi, ook naar vele jaren!

Bron: Vloeren.nl

 

PVC Onderhoudset.

Mocht u een beschadiging krijgen aan uw PVC vloer, zou u gebruik kunnen maken van een PVC onderhoudset. Hier zit namelijk de ‘Strip & Clean’ in en deze kan over gemaakte krassen en doorzichtige laag achterlaten op uw PVC vloer. Hierdoor worden de krassen goed opgevuld en vindt u de krassen haast niet weer! Ook agressief vuil, zoals lijm en dergelijke, is gemakkelijk te verwijderen met de ‘Strip & Clean’. Bestel hier gemakkelijk uw PVC onderhoudset!

Bron: Vloeren.nl

 Genieten!

Nu u voldoende tips heeft om uw vloer als nieuw te houden, kan het genieten beginnen! Namens Vloeren.nl wensen wij u een hele fijne kerst toe & alvast een gelukkige Jaarwisseling! Onze volgende blog kunt u verwachten op 8 januari 2019!

Bron: Pinterest