De gezelligste tijd van het jaar

De dagen worden steeds korter, het weer guurder… Máár! Kerst staat voor de deur. Binnenshuis is volop gezelligheid en warmte. Het einde van het jaar sluiten we af met het ultieme knusse familiemoment, de kerstdagen. In veel huishoudens staat de kerstboom te pronken en zullen er cadeautjes klaarliggen om uitgepakt te worden. Behalve de kerstboom worden ook de andere kerstversieringen van zolder gehaald en het gehele huis tot een gezellige boel omgetoverd. Ook Vloeren.nl zit niet stil met kerst… We hebben weer hele mooie aanbiedingen voor de feestmaand. Let wel: vanaf 21 december zijn we gesloten voor de kerstvakantie. Op 7 januari zijn we weer geopend en worden alle bestellingen verwerkt.

Bron: Pinterest

Goede verzorging van de vloer

Kerst is voor je vloer een drukbezochte periode. Je krijgt veel bezoek over de vloer en loopt ook vaker door het huis heen en weer, vooral als je vakantie hebt en iedereen lekker thuis is. Na zo’n intensieve periode kan je vloer wel een onderhoudsbeurtje gebruiken. Een beschadiging ligt op de loer met de drukte, zorg dat al je meubels voorzien zijn van viltdopjes zodat de meubels niet kunnen schuren of krassen.

Bron: Pinterest

Reparatieset voor je vloer

Toch een krasje of deukje in je vloer? No problemo. We hebben de perfecte reparatieset. Ideaal om kleine beschadigingen aan je houten vloer, laminaatvloer of visgraatvloer te repareren. In de reparatieset zit een wax-smelter en verschillende kleuren wax. De wax smelt je en smeer je op de vloer. Niet de juiste kleur? Het mengen van wax is geen probleem. Zo heb je altijd de juiste vloerkleur. Nadat de wax is gedroogd, zal je niks meer terug zien van de beschadiging.

Bron: Vloeren.nl

 

PVC-onderhoudsset

En PVC dan? Als er een beschadiging ontstaat aan je PVC-vloer, dan hebben we daar gelukkig ook een oplossing voor: de PVC-onderhoudsset. Deze set bevat een ‘Strip & Clean’, dit laat een doorzichtige laag achter op de vloer. De krassen worden opgevuld en zullen onzichtbaar zijn na gebruik van de onderhoudsset. Ook hardnekkig vuil is te verwijderen met de Strip & Clean. Bestel hier gemakkelijk!

Bron: Vloeren.nl

 Genieten!

Nu je voldoende tips hebt om jouw vloer als nieuw te houden, kan het genieten beginnen! Namens Vloeren.nl wensen wij je een hele fijne kerst toe & alvast een gelukkige jaarwisseling!

Bron: Pinterest