Een laminaatvloer is zeer geschikt voor het creëren van een rustieke en natuurlijke look. De laminaatvloeren van Vloeren.nl zijn sterk, gebruiksvriendelijk en hebben een zeer aantrekkelijke prijs! Ons eiken laminaat is in verschillende diktes verkrijgbaar met de bijbehorende levensduren van minimaal 10 jaar, oplopend tot wel 25 jaar. Alle eiken laminaatvloeren zijn voorzien van het allernieuwste kliksysteem, en zijn geschikt voor intensief woongebruik. Laminaat is eenvoudig te leggen en ziet er heel sfeervol uit. Bekijk hieronder ons aanbod laminaat. 

Hoge levensduur

Laagste prijsgarantie

Het nieuwste kliksysteem

Goede kwaliteit

Aanbieding!

Landhuis Naturel Eiken 4176

30.23 9.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze laminaatvloer met eiken look heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Niet van een houten vloer te onderscheiden door de vierzijdige v-groef. Deze laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen.

Aanbieding!

Landhuis Donker Eiken 4177

30.23 9.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze donkere laminaatvloer met eiken look heeft een mooie rustieke uitstraling. Dankzij de vierzijdige v-groef is het laminaat niet van een echte vloer te onderscheiden. Deze laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen. Wij geven 15 jaar garantie op deze vloer.

Aanbieding!

Antraciet Marmer 3079

36.28 11.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze laminaatvloer met een betonlook heeft een fantastische uitstraling en is niet van echt te onderscheiden. De vloer heeft een vierzijdige V-groef wat zorgt voor een levendige uitstraling. Deze laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen. Wij geven 25 jaar garantie op deze vloer.

Aanbieding!

Naturel Robuust Eiken 301

24.14 6.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze robuuste laminaatvloer met een eikenlook heeft een mooie en rustieke uitstraling. Deze laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen. De vloer wordt geleverd met de laagsteprijsgarantie. Wij geven 6 jaar garantie op deze vloer.

Aanbieding!

Natuur Eiken 302

24.14 6.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze robuuste laminaatvloer met een eikenlook heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. Deze laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen. De vloer wordt geleverd met de laagsteprijsgarantie. Wij geven 6 jaar garantie op deze vloer.

Aanbieding!

Grijs Eiken 303

24.18 6.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze grijze laminaatvloer met een eikenlook heeft een stoere en natuurlijke uitstraling. Deze laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen. De vloer wordt geleverd met de laagsteprijsgarantie. Wij geven 6 jaar garantie op deze vloer.

Aanbieding!

Wit Eiken 304

24.18 6.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze witte laminaatvloer met een eikenlook heeft een mooie en gezellige uitstraling. De laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen. De vloer wordt geleverd met de laagsteprijsgarantie. Wij geven 6 jaar garantie op deze vloer.

Aanbieding!

Rustiek Verouderd Eiken 3044

36.28 11.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze laminaatvloer met een eikenlook heeft een mooie rustieke uitstraling. De vloer heeft een vierzijdige V-groef wat zorgt voor een levendige uitstraling. Deze laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen.

 

Aanbieding!

Licht Grijs Eiken 3201

24.18 9.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze licht grijze laminaatvloer met eiken uitstraling heeft een vierzijdige V-groep wat zorgt voor een levendige uitstraling. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen. Deze laminaatvloer wordt geleverd inclusief 15 jaar garantie.

Aanbieding!

Whitewash Eiken 4164

36.28 11.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Deze licht whitewash laminaatvloer met eiken uitstraling heeft een vierzijdige V-groef wat zorgt voor een levendige uitstraling. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en is door het nieuwste kliksysteem snel en eenvoudig te leggen. Deze laminaatvloer wordt geleverd inclusief 25 jaar garantie.

Ondervloer voor laminaat

Combineer de aankoop van een nieuwe vloer met een goede ondervloer. Een ondervloer is altijd nodig bij het leggen van laminaat, laminaat wordt namelijk ‘zwevend’ gelegd. Zwevend betekent dat de vloer niet wordt vastgelijmd aan de ondergrond. Een ondervloer is nodig omdat er anders misschien oneffenheden ontstaan. Ook heeft een ondervloer een dempende functie. Met een ondervloer blijft het laminaat goed liggen en is de vloer geluiddempend. Ook zorgt een goede ondervloer voor een langere levensduur van het laminaat. De ondervloeren die wij aanbieden voor laminaat zijn de combineren met vloerverwarming. Bekijk hier ons aanbod ondervloeren speciaal voor laminaat.