Aanbieding!

Landhuis Grijs Eiken 4175

30.23 9.22 per m2

✓ Hoge kwaliteit

✓ 15 jaar garantie

✓ 4x V-groef

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ Het nieuwste klik-systeem

m2

Beschrijving

Dit laminaat heeft een mooie grijze moderne uitstraling die past in elke woning. Je kunt dit laminaat goed combineren met zowel lichte als donkere meubels. Het laminaat heeft een vierzijdige V-groef wat een levendige uitstraling weer geeft. Dit laminaat is ook geschikt voor vloerverwarming en is door de nieuwste klik systeem heel makkelijk te leggen. Dit laminaat is heel goed te combineren met verschillende interieurs. Wij raden u aan om een onderhoudset te gebruiken voor het onderhouden van uw laminaatvloer. Dit is zeker een ‘must have’ voor uw laminaat vloer!

Wij adviseren u de juiste ondervloer uit te kiezen voor uw laminaatvloer. Hieronder kunt u zien welke ondervloer bij u past:

Laminaat vloer gecombineerd met vloerverwarming, advies: Sound Eliminatior 18 DB demping of een Rubberen ondervloer 19 DB demping.

Laminaat vloer met houten planken draagvloer, advies: Groene vilt platen.

Laminaat vloer met TNO certificaat, advies: XPS Platen.

Voor de afwerking van uw vloer bent u ook plinten nodig. Klik hier voor een bijpassende plint van deze laminaat vloer. Ook kunt u kiezen voor een hoge witte MDF plint in de hoogtes: 6 cm, 8 cm of 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 138 × 19.3 × 0.7 cm
Pakinhoud

2.397 m2

V-Groef

4 x V-groef