Aanbieding!

Whitewash Eiken 4164

36.28 11.98 per m2

✓ Hoge kwaliteit

✓ 25 jaar garantie

✓ 4x V-groef

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ Het nieuwste klik-systeem

m2

Categorieën , SKU: 4164

Beschrijving

Dit laminaat heeft een mooie breedte van 24 cm hierdoor krijg je een mooie ruimtelijke uitstraling in de kamers. Het laminaat heeft een fijn bezaagde uitstraling met een whitewash tint. Ook heeft het hier en daar een mooie levendige knoest en een mooie voelbare structuur. Het laminaat heeft een vierzijdige V-groef en is geschikt voor vloerverwarming. Het laminaat is geschikt is voor zwaar intensief gebruik en heeft een garantie van 25 jaar. Om uw laminaatvloer zo mooi mogelijk te houden, raden wij u aan om een onderhoudset te gebruiken bij uw laminaatvloer. Deze set is zeer belangrijk en verlengt de levensduur van uw laminaatvloer!

Wij raden u aan om de juiste ondervloer te gebruiken bij uw laminaatvloer. Benieuwd welke ondervloer bij u past? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden:

Ondergrond met vloerverwarming – Sound Eliminator 18 DB demping of een Rubberen ondervloer 19 DB demping.

Een ondergrond met houten graadplanken  – Groene vilt platen.

Laminaatvloer met TNO certificaat – XPS Platen.

Uw laminaatvloer moet rondom ook goed afgewerkt worden, hiervoor bent u plinten nodig. Klik hier voor een mooie, bijpassende plint voor deze laminaat vloer. Bent u op zoek naar een hoge, witte MDF plint? Dat kan ook! We hebben ze in verschillende hoogtes, namelijk: 6 cm8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 138.0 × 24.4 × 0.8 cm
Pakinhoud

2.694

V-Groef

4 x V-groef