Vandaag besteld, morgen in huis!

Als u het idee hebt om uw woning op te knappen door middel van een nieuwe vloer, bent u uiteraard razend enthousiast. Hoe eerder u begint, hoe eerder het gewenste eindresultaat behaald is! Het is dan zeker belangrijk dat uw nieuwe droomvloer snel geleverd wordt. Wij als vloeren.nl kunnen u een razend snelle leverservice aanbieden! Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis! Bekijk ons ruime assortiment op onze website en kies voor uw droomvloer! Bijvoorbeeld een laminaatvloer, dit soort vloer kan gemakkelijk zelf geplaatst worden en kan dan eventueel ook snel na ontvangst geplaatst worden.

Bron: Pinterest.

 

Collectie.

Ons assortiment laminaatvloeren is zeer ruim, uw toekomstige vloer zit hier zeker tussen. Op de mooie sfeerfoto’s kunt u zien hoe de vloer eruit ziet in bepaalde interieurs. Heeft u liever eerst wat stijladvies? Dan kunt u terecht bij Emma of Jesse. Zij kunnen u volledig helpen bij het maken van uw keuze en kan u ook in alle opzichten voorzien van informatie. Heeft u één of meerdere laminaat vloeren gezien wat u zeker interesseert? Dan kunt u altijd een gratis staal aanvraag plaatsen. Als u de staal aanvraag plaatst voor 16:00 uur, dan wordt de staal dezelfde dan nog verzonden! Zo kunt u in het echt de kleur van de vloer bekijken! Dit is tevens hetzelfde voor alle andere bestelbare vloeren op Vloeren.nl.

Bron: Vloeren.nl.

Legwerk.

Het legwerk van een laminaatvloer is gemakkelijk zelf te doen. Er zijn vele legservices door heel Nederland die dit eventueel ook voor u kunnen doen. Maar doordat het zo eenvoudig is, kiest 99% ervoor om het zelf te plaatsen. Een laminaatvloer beschikt namelijk over een luxe kliksysteem en hierdoor kan de vloer gemakkelijk in elkaar geklikt worden. Wat erg belangrijk is tijdens het leggen van een laminaat vloer is dat er de juiste ondervloer gebruikt wordt. Wij hebben vele verschillende ondervloeren voor verschillende ondergronden. Kies de juiste uit en het leggen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Bron: Pinterest.

Wanneer kiest u voor een nieuwe laminaat vloer? Of bent u op zoek naar een andere vloersoort? Bekijk dan gerust onze gehele collectie en zoek de vloer uit die bij u en uw woning past! Voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen!