De uitstraling.

Bent u op zoek naar een landelijke vloer? Gelukkig zijn daar vele verschillende keuzes in én allemaal te verkrijgen bij Vloeren.nl. Een landelijke vloer verschilt vaak van kleur, maar is meestal een lichte kleurtint. Een lichte kleurtint is modern en is enorm gemakkelijk te combineren met andere kleuren of meubelen. Bij een landelijke vloer draait het puur om het karakter wat deze vloert uitstraalt en heeft. Een landelijke vloer hoort een warme uitstraling te hebben en het gevoel te geven dat je je thuis voelt op het moment dat je je woning of ruimte binnen stapt. Het karakter van deze vloer hoort stoer te zijn, maar niet te robuust! De perfecte middenweg zal ervoor zorgen dat uw woning STRAALT ! Door de stalen aan te vragen kunt u perfect zien welke vloer perfect bij u past. Zo kunt u zich inbeelden hoe deze vloer in uw woning zult staan en of ze passen bij uw al hebbende of nieuwe meubelen.

Zoals net al benoemd is, heeft u tegenwoordig gigantisch veel keuze uit landelijke vloeren, ze zijn te verkrijgen in ontelbaar veel maten en kleuren. Wat momenteel echt een trend is, is een landelijke vloer met een zachte grijstint. De grijstint komt prachtig naar voren en zorgt voor een lichte moderne toevoeging. Het landelijke gevoel van binnen blijft en tegelijkertijd is het super modern. Een vloer van deze tijd & tegelijk landelijk, dat wil toch iedereen? Nu u besloten heeft om voor een landelijke vloer te gaan, maar dan is nog de vraag voor welke soort vloer u gaat. Waar valt u keuze op? Wordt het een PVC vloer met de voordelen dat het volledig waterbestendig is, een visgraatvloer voor net iets anders dan de standaard of wordt het een warme houten parketvloer? Ook is de optie laminaat zeker aanwezig. Een moeilijke keuze maar de voor- en nadelen kunnen wij voor u op een rijtje zetten !

Bron: Welke.nl

Keuzes.

Voor welk soort vloer moet u kiezen? Dat is nu een moeilijke keuze! Natuurlijk heeft iedereen een eigen persoonlijke voorkeur. De één vindt een houten parket vloer helemaal fantastisch doordat het gemaakt is van echt eiken hout en doordat het een levend gevoel weergeeft. Een ander heeft veel liever een PVC vloer omdat de vloer veel minder contact geluid heeft en waterbestendig is. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo moet u de afweging maken over uw budget. Heel simpel gezegd: niet alle vloeren zijn even duur. Zo is een laminaatvloer in verhouding een goedkopere keuze. Hier is uiteraard niets mis mee en zo kunt u voor een goedkope prijs een nieuwe vloer nemen. Het grote voordeel van laminaat is dus de prijs, wij bieden de laminaatvloeren voor bodemprijzen aan. Het nadeel van laminaat is, dat niet alle laminaatvloeren vochtbestendig zijn. Uiteraard hoeft dit geen probleem te zijn. Vindt u het belangrijk dat uw vloer vochtbestendig is? Dan kunt u onze PVC afdeling bekijken. PVC is namelijk 100% waterbestendig. Ook is PVC erg stil en heeft vrijwel geen contact geluid. Een PVC vloer kan ook gecombineerd worden met vloerverwarming en kan gemakkelijk zelf gelegd worden. Wilt u het liever laten leggen? Ook dat is geen enkel probleem. Een verdere vloerkeuze is een parketvloer. Zo kunt u kiezen uit recht gelegde planken of in visgraat patroon gelegde planken. Wij gebruiken Europees eiken hout wat zorgt voor de beste kwaliteit en de juiste hardheid. Door de harde toplaag is de vloer ijzersterk. Een houtenvloer geeft een geleefde en natuurlijke uitstraling. Een houten vloer is een natuurproduct en straalt echt warmte uit. Zoals u hierboven leest: enorm veel keuze en mogelijkheden. De keuze voor uw nieuwe vloer is heel belangrijk, wat kiest u?

Bron: Pinterest

Combineren.

Als u gaat voor een donkere variant van een landelijke vloer dan creëert u een warme sfeer in huis en kunt u deze op vele manieren aankleden met diverse meubelstukken. De vloer kan zoals op onderstaande afbeelding erg klassiek worden aangekleed met oude ijzeren stoeltjes en een bijbehorende bijzettafel. Deze stijl wordt nog meer benadrukt door de klassieke vormgeving van de eerste meter van de muur en door het gebruik van ouderlijke kleuren in zowel de gordijnen als op de stoelen. Doordat er veel lichtinval is door het hoge en grote raam is het mogelijk om deze donkere kleuren te gebruiken en hiermee mooi te spelen.

Als u de vloer heeft aangekleed met het meubilair kunt u overgaan naar het finetunen van de ruimte met diverse accessoires. Vaak wordt er gebruik gemaakt voor lichte pasteltinten en her en der een felle kleur zoals op de foto te zien is. Kleed het niet te bont aan, want dan komt de vloer niet tot zijn recht! Als u gebruik gaat maken van hele felle kleuren komt dit niet ten goede van de vloer, omdat de vloer geen felle kleuren bevat en zich hierdoor ook niet uitleent om felle kleuren te gaan gebruiken. Mocht u nou toch een felle kleur willen gebruiken, maak dan gebruik van iets geels of iets oranjes, omdat dit beter bij de vloer past dan bijvoorbeeld een felblauwe of felrode kleur.

Bron: Pinterest

Inspiratie.

Zojuist heb ik het gehad over een donkere, landelijke vloer. Zo heeft u gezien en gelezen dat een donkere vloer prima in een landelijke woonstijl past. Maar daar blijft het niet bij. Door de vele soorten en maten begrijpen wij dat u door de bomen het bos niet meer ziet! Gelukkig kunnen wij u telefonisch perfect informeren en adviseren over onze vloeren. Zo kunt u bij een landelijke style ook lichtere vloeren uit zoeken én toch de landelijke uitstraling vast te houden. Door de juiste meubelen en decoratie te gebruiken, krijgt u een warm gevoel zodra u binnen komt. Zo is de kleur wit erg mooi in een landelijke stijl. Vaak wordt er gekozen voor witte meubelen zoals een kast of een tafel. Zoals de onderstaande afbeelding weergeeft, ziet u dat dit echt landelijkheid uit straalt. Ook andere houttinten passen ook perfect in de landelijke stijl. Op onze website en op onze blog’s ziet u verschillende verhalen en foto’s, hier kunt u zich ook door laten inspireren om ze het meeste uit u en uw woning te halen. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag informatie over onze vloeren? Dan zijn wij telefonisch voor u bereikbaar en kunnen u kosteloos informeren.

 

Bron: pinterest