Trendy!

De trends op het gebied van vloeren wisselen in een sneltrein. Maar hoe kies je nu eigenlijk een vloer wat bij jou en je huis past?

Deze vraag heb ik mij dit jaar ook gesteld. Welke vloer past nu bij ons huishouden maar natuurlijk ook bij ons interieur. Nu vond ik het ontzettend moeilijk om hier een keuze in maken. Een vloer koop je natuurlijk niet voor een jaar. Dit is een product wat toch enkele jaren blijft liggen en mocht ik eens willen wisselen van interieur dan moet dit natuurlijk wel combineren. Ik heb mijzelf een aantal vragen gesteld. Wat moet ons huis uitstralen? Waar moet de vloer aan voldoen? Welke kleurtinten moeten er in de vloer terug komen? Welke kleur past bij ons interieur? Wat moet ons huis uitstralen? warm en vertrouwd of misschien verrassend en stoer? Het zou ook nog uniek en klassiek kunnen zijn… Enorm veel vragen… Hier lees je mijn antwoorden!

Bron: Pinterest

Praktisch of Prachtig?

Voor mij was het beantwoorden van de bovenstaande  vragen niet heel erg ingewikkeld. Ik ben vrij duidelijk en weet snel wat mijn smaak is of niet! Mijn huis moet namelijk warmte uitstralen en vertrouwd voelen. Maar dan de volgende vraag. Waar moet een vloer aan voldoen? Moet het makkelijk schoon te houden zijn of gaan wij voor een natuur product? In dit geval samen met onze kinderen vinden wij het wel fijn als de vloer eenvoudig schoon te houden is. Er gaan natuurlijk nog wel eens wat over de vloer, dat is uiteraard niet te voorkomen. Echter vind ik wel dat de vloer een natuurlijke look moet hebben, maar wel veel voordelen moet hebben. Een typisch gevalletje van: Praktisch of prachtig? Ikzelf heb de keus gemaakt om bij ons een PVC vloer neer te leggen. De keuze viel op een PVC vloer aangezien PVC 100% waterbestendig is én zeer natuurlijk kan ogen, zo heb je al twee grote voordelen. Vele PVC vloeren kun je namelijk niet van een echte houten vloer onderscheiden. Hier viel uiteindelijk mijn keuze op. En daarna kwam het moeilijkste nog… de kleur.

Bron: Pinterest

 

Kleur.

Mijn woonkamer heeft een Olijf –  Eucalyptus groene muur, de rest van de wanden zijn wit en ik maak veel gebruik van houten decoratie. Ook heb ik stalen deuren en ben ik gek op betonlook kleurtinten. Welke kleuren kun je hierbij het beste gebruiken? En nog belangrijker, welke kleur PVC? Wij hebben gekozen voor een mooie, landelijke PVC vloer met zowel lichte of bruine kleurtinten met een grijze vlaag er door heen. Zo heb ik warme & rust in één en heb ik een zeer prachtige, praktische vloer.

Bron: Pinterest

Ik ben zeer tevreden.. En u? Bent u ook op zoek naar PVC vloeren? Bekijk dan ons assortiment!