Houten Vloeren

Een van de bekendste vloerkeuze is een houten vloer, of terwijl een parket vloer. Een natuurlijk product met een natuurlijke uitstraling! Wat nou exact de voor en nadelen zijn, vertel ik hier in mijn blog. Onder het kopje Houten Vloeren kun je zien welke vloeren we allemaal in ons assortiment hebben. De vloeren hebben allemaal een ijzersterke, eiken toplaag en zijn van hoogwaardige kwaliteit! Welke houten vloer past bij u ?

Bron: Pinterest

Lamel

Een houten vloer bestaat uit allemaal losse planken. Die planken zijn opgebouwd uit 2 lagen, namelijk een onderlaag en een toplaag. De onderlaag bestaat uit berken multiplex, wat uit dunne laagjes op elkaar gestapeld is. Die dunne laagjes worden telkens in tegengestelde richting op elkaar geplaatst. Daar overheen wordt een ijzersterke, eiken toplaag. Wat tevens ook de tweede laag is. In het berken multiplex onderlaag zit een veer- en groef systeem verwerkt waardoor de planken gemakkelijk in elkaar te klikken zijn. Een lamelvloer kan recht gelegd worden, maar ook in visgraat verband. Ook visgraat vloeren zijn bij ons te verkrijgen en ook die beschikken over een lamelverbinding.

Bron: Welke.nl

Kleuren

We hebben een grote collectie in houten vloeren. Mooie kleuren, verschillende breedtes en bewerkingen. Uiteraard heeft iedereen zijn of haar eigen smaak en daardoor kiest niet iedereen dezelfde vloer. De kleuren van de vloeren, zijn zeer modern. Zo hebben wij voor iedere woonstijl de juiste kleur. Voor een klassiekere woonrichting zou er gekozen kunnen worden voor een abdij of een bruine kleur. Kiest u voor een landelijke of moderne inrichting, dan wordt er vaak gekozen voor een lichte kleur, denk hierbij aan een whitewash, krijtwit of weissgrund. Heeft u een mooie kleur gezien, maar wilt u graag een proefstukje bekijken? Ook dat is geen enkel probleem! Vraag GRATIS een staal aan en bekijk de kleur in het echt! Heeft u vragen over welke kleur het beste bij uw inrichting past ? Wij hebben interieurspecialisten die u telefonisch en via de email/what’s app kunnen helpen met het maken van uw keuzes!

Bron: Pinterest

Voordelen

Wat zijn nu precies de voordelen van een houten vloer? Dat zit zo: een houten vloer is een natuurproduct. Dit zorgt voor een levende & natuurlijke uitstraling, vele mensen zijn hiernaar op zoek en vinden dit prachtig. Een houten vloer is vaak een vloer voor het leven, een houten vloer kan namelijk meerdere keren geschuurd worden en op nieuw gekleurd worden. Zo kunt u dezelfde vloer behouden, alleen wordt de kleur veranderd. De vloer brengt uiteraard onderhoud met zich mee, maar dat is gemakkelijk zelf bij te houden. Een levende, natuurlijke vloer voor een mooie prijs, dat is toch fantastisch!

Bron: Pinterest