Houten vloeren met nieuw kliksysteem

Onze collectie houten vloeren groeit heel hard. Elke week heb je meer en meer keuze uit houten vloeren. In de nieuwste collectie is er gebruik gemaakt van het nieuwste kliksysteem. Daarin onderscheidt deze houten vloer zich van andere houten vloeren. Een kliksysteem bij een houten vloer is vrij uniek, de meeste houten vloeren beschikken over een veer- en groefsysteem. Deze schuif je in elkaar met behulp van nadenlijm. Dit is vaak een nauwkeurig werkje en wordt dan ook uitgevoerd door professionals. Met de nieuwe collectie houten vloeren met het kliksysteem wordt het legwerk stukken eenvoudiger. Je kunt je nieuwe houten vloer eventueel zelf leggen. Dat scheelt enorm veel in de kosten, want je hoeft geen legservice in te schakelen. De nieuwe collectie met kliksysteem heeft vijf mooie kleuren. Welke vind jij de mooiste?

 

Bron: Vloeren.nl

 

Kleurtinten

Omdat we een breed aanbod aan kleuren hebben, zit er sowieso een kleur tussen die bij jouw interieur past. Of je nu een lichte vloer wil of een donkere, op onze website vind je wat je zoekt. Wil je een onbehandelde vloer? Dat kan ook, die hebben we ook voor je klaarliggen. Nog even nadenken en thuis vergelijken? Vraag dan een kleurenstaaltje aan en denk op je gemak nog even na over deze keuze. Je kunt de vloer dan in het echt zien, maar ook voelen. De volgende kleuren hebben we op voorraad:

  • Pure Oak Whitewash C175
  • Pure Oak Smoked Whitewash C173
  • Pure Oak Naturel C172
  • Pure Oak Smoked Naturel C171
  • Pure Oak Uncolored C174

Bron: Vloeren.nl

Houten vloer met kliksysteem

Hieronder zie je een foto van het kliksysteem in de houten vloer. Daardoor wordt het leggen van de vloer stukken eenvoudiger. Ook kan het leggen veel sneller gebeuren. Wat vind jij van deze geniale uitvinding?

Bron: Vloeren.nl