Modern en trendy: visgraat PVC-vloeren

De collectie van Vloeren.nl wordt regelmatig uitgebreid met prachtige nieuwe vloeren. Nu kunnen we met trots een nieuwe collectie visgraat PVC-vloeren introduceren: plak-PVC in nieuwe, trendy kleuren die in visgraatpatroon gelegd kunnen worden. Vanaf vandaag te bestellen in onze webshop met de snelle levering die je van ons bent gewend.

 

Bron: Vloeren.nl

Wat is een visgraatvloer?

De meeste mensen denken aan een houten vloer wanneer ze het woord ‘visgraat’ horen, maar een visgraatvloer hoeft niet per se van hout te zijn. Visgraat is puur het patroon en kan dus van hout, laminaat of PVC zijn. Deze manier van leggen en het patroon bestaat al eeuwen en was vroeger iets dat alleen de rijken konden betalen. Je zag een visgraatvloer dan ook alleen in kastelen en paleizen. Tegenwoordig is een visgraatvloer beter te betalen en je ziet de vloer dan ook steeds vaker terugkomen in interieurs. De laatste jaren maakt het visgraatpatroon een sterke comeback. Daarom hebben we een nieuwe collectie PVC die in visgraatpatroon kan worden gelegd.

 

Bron: Vloeren.nl

Details van de vloer

De details van een PVC-vloer zijn belangrijk om de indruk te wekken dat er een echte houten vloer ligt. Onze nieuwe collectie PVC-vloeren heeft veel details, reliëf en kleurverschillen zodat er hele natuurlijke kenmerken ontstaan. Zo is de PVC-vloer nauwelijks te onderscheiden van een parketvloer. Dankzij de iets schuine afwerking van de vellingskant krijgt de PVC-vloer nog meer de uitstraling van een plank, zoals bij een houten vloer het geval is. De slijtlaag van de PVC-vloeren is 0,55 mm en zal tientallen jaren meegaan. De nieuwe collectie PVC heeft zes trendy kleuren.

 

Bron: Vloeren.nl

Interesse?

Ben jij nu benieuwd naar onze nieuwe collectie of heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We vertellen je met liefde alles over de nieuwe collectie.

Wanneer bestel jij een nieuwe visgraatvloer?

*Foto’s zijn een voorproefje van onze nieuwe collectie. Bron: Vloeren.nl