Alle 10 resultaten

Aanbieding!

Sound Eliminator laminaat

6.03 3.01 per m2

Deze ondervloer is ideaal voor een betonnen ondergrond en heeft een extra dempende werking. Dankzij de folielaag is deze ondervloer bestand tegen vocht. Eenvoudig op maat te maken en perfect voor een laminaatvloer.

Aanbieding!

XPS-plaat laminaat

6.03 3.01 per m2

Deze ondervloer is geschikt voor ondergronden zoals beton, waarbij de overgang egaal is. De XPS-platen kunnen vochtwerend worden gemaakt, als de naden worden afgeplakt. Ook zijn XPS-platen bestand tegen schimmels en micro-organismen. Gemakkelijk op maat te snijden en te monteren. Bij uitstek geschikt voor laminaatvloeren.

Aanbieding!

Sound Eliminator houten vloer

6.03 3.01 per m2

Beschikbaar in 15m2 of 25m2. Met een geluiddemping tot 18 decibel. Geschikt voor vloerverwarming (warmteweerstand: 0,05 m2 K/W). Te gebruiken bij een betonnen ondervloer. Dikte: 2mm. Perfect voor houten vloeren.

Aanbieding!

XPS-plaat ondervloer houten vloer

6.03 3.01 per m2

Met XPS-platen maak je een ondergrond met verschillende materialen eenvoudig gelijkmatig. Deze ondervloer is 5mm dik en is bestand tegen schimmels en micro-organismen. Met afgeplakte naden is de vloer ook nog eens vochtbestendig. Ook te combineren met vloerverwarming. Geluidsreductie tot wel 21DB!

Aanbieding!

Rubberen ondervloer voor PVC

7.24 3.61 per m2

Voor de beste legging van je nieuwe vloer kies je natuurlijk voor een goede ondervloer. Deze rubberen ondervloer is perfect voor het uitvlakken van kleine oneffenheden in de ondergrond. Deze ondervloer heeft een geluiddemping van 10 decibel. Ook is deze ondervloer perfect te combineren met vloerverwarming. Een ideale ondervloer voor PVC-vloeren dus! 100% samengeperst rubber en daardoor vochtbestendig.

Aanbieding!

Groene viltplaten ondervloer laminaat

7.24 3.61 per m2

Deze ondervloer is geschikt voor ondergronden die niet helemaal vlak zijn. Ook heeft de ondervloer een warmteweerstand (RC-waarde) van 0,114 m2 K/W. De geluidsreductie tot 19 decibel maakt je nieuwe laminaatvloer superstil. Met een dikte van 7mm.

Aanbieding!

Groene viltplaten ondervloer voor hout

7.24 3.61 per m2

Deze ondervloer is perfect voor ondergronden die niet egaal zijn. Je kunt de ondervloer gewoon erop leggen en daarop de nieuwe vloer. De ondergrond is dan mooi uitgevlakt. De vloer heeft een geluiddemping tot 19DB en een warmteweerstand van 0,114 m2 K/W.

Aanbieding!

Rubberen ondervloer laminaat

9.66 4.22 per m2

De rubberen ondervloer bestaat uit een massieve laag rubber, die ervoor zorgt dat je geen hol geluid hebt in de kamer. Deze ondervloer kan je alleen op de begane grond gebruiken. Het is opgebouwd uit rubber met een aluminium filmlaag met een totale dikte van 3mm. Met een RC-waarde van 0,03 m2 K/W heel geschikt voor vloerverwarming.

Aanbieding!

Rubberen ondervloer hout

9.66 4.22 per m2

Deze rubberen ondervloer kan je alleen gebruiken op de begane grond en de ondergrond moet vlak zijn. Supergoed te combineren met vloerverwarming en zeer geluiddempend. Dikte: 3mm. Warmteweerstand: 0,03 m2 K/W.

Aanbieding!

Redflor

13.25 6.64 per m2

De perfecte ondervloer voor je nieuwe PVC-vloer. Tot 10 DB geluiddemping, minimaal loop- en contactgeluid met een dikte van 1,2mm. Geschikt voor vloerverwarming én vochtbestendig! Warmteweerstand: 0,014 m2 K/W.

Ondervloeren zijn bij de meeste vloeren verstandig om aan te leggen voordat de echte vloer wordt aangelegd. Zeker bij laminaat. Een aantal pluspunten van het hebben van een ondervloer zijn de geluidsabsorberende werking, een betere warmte-isolatie, de levensduur van de vloer, het tegenhouden van vocht en het prettigere gebruik omdat het klappen opvangt. Het is wel van cruciaal belang dat de juiste ondervloer gelegd wordt. Kies daarom uit een van onze laminaat, hout of PVC ondervloeren bij de aanschaf van een vloer van vloeren.nl. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.