Afwerking van uw droomvloer.

Bij een nieuwe vloer hoort natuurlijk een mooie afwerking, namelijk plinten! Maar welke plinten zijn er eigenlijk? Er zijn verschillende keuzes… Dat leest u in onze blog!  Zonder een plint ziet u vaak een kier tussen de muur en de vloer, omdat vloeren niet stak tegen de muur aan worden gelegd. op de afbeeldingen hier onder ziet u voorbeelden van zo’n kier bij een PVC vloer en bij een houten vloer .Een vloer zonder een plint ziet er dus helemaal niet zo netjes uit! Wij hebben hier de ideale oplossing voor… of ja.. meerdere oplossingen en mogelijkheden! Een MDF plint, eiken plint, eiken deklat,  laminaat plint of toch een pvc plint. Alles kan!

MDF plint

Onze MDF plinten zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, namelijk: 6-, 8-, en 12 cm hoog. Deze plinten zijn ideaal voor het beschermen van de muren tijdens het stofzuigen bij elke vloer! De kans bestaat dat u tegen de muur aan komt met uw stofzuiger. Dit kan de muur beschadigen. Om dit te voorkomen is de MDF plint dus de oplossing! Ook ziet de MDF plint er modieus uit. U kunt de plint kitten aan de  muur.

Eiken plint

Heeft u een houten vloer en wilt u geen witte MDF plint maar wel een hoge plint?  U kunt ook kiezen voor de hoge eiken plint! Deze oliën wij kosteloos in dezelfde kleur als uw vloer van vloeren.nl en is 6 cm hoog. Deze plint zorgt er voor dat de muur ook niet word beschadigd tijdens het stofzuigen. De kier tussen de vloer en de muur word zo op een mooie manier verborgen.  U kunt de plint kitten aan de muur.

Eiken deklat

Heeft u een houten vloer en wilt u geen hoge plint?  U kunt ook kiezen voor de eiken deklat! Deze oliën wij kosteloos in dezelfde kleur als uw vloer van vloeren.nl. Deze plint zorgt er voor dat de kier goed word verborgen. U kunt de plinten bevestigen door ze te spijkeren.