Afwerking van je droomvloer

Een nieuwe vloer wil je natuurlijk mooi afwerken met bijpassende plinten. Daarbij kun je wederom kiezen uit verschillende opties. Gelukkig zijn er ook gewoon plinten die bij de vloer passen, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een hoge witte MDF-plint. Of een PVC-plint, of een laminaatplint… Alles kan. We laten in deze blog de verschillende plinten zien die we hebben.

MDF-plint

We hebben hele luxe en chique MDF-plinten beschikbaar in drie verschillende hoogtes: 6, 8 en 12 cm. De plinten beschermen de muren tegen beschadigingen, bijvoorbeeld van de stofzuiger. Alle MDF-plinten zijn wit. Je kunt de plinten ook aan de muur kitten.

Eiken plint

Wil je graag een hoge plint, maar geen witte? Dan hebben we ook prachtige eiken plinten voor je. Deze oliën we gratis en voor niets in de kleur van jouw vloer. Deze plint is 6 cm hoog. Ook deze plint beschermt de muur en zorgt tevens voor een mooie afwerking van je nieuwe vloer.

Eiken deklat

Als je juist geen hoge plint wil, dan kan je ook kiezen voor een eiken deklat. Ook deze oliën we gratis en voor niets in dezelfde kleur als je nieuwe vloer van Vloeren.nl. De plint sluit de ruimte tussen de muur en de vloer mooi af. Je kunt ze vastspijkeren aan de vloer.