Plinten zijn cruciaal voor het creëren van een elegante overgang tussen vloer en wand. Tevens biedt een plint bescherming tegen eventuele beschadigingen, bijvoorbeeld tegen het stoten van de stofzuiger. Kortom, een must bij de aankoop van een nieuwe vloer! Voor elke vloer is er een bijpassende plint. Zo zijn er laminaat-, MDF-, PVC- en eiken plinten in diverse kleuren, volledig aansluitend bij een van de vloeren van vloeren.nl. De vloer komt dan tot in detail tot zijn recht. Bekijk hieronder ons aanbod voor elke soort vloer.

null

LAMINAAT

PLAKPLINTEN

null

MDF

PLINTEN

null

PVC

PLAKPLINTEN

null

EIKEN

PLINTEN

Laminaat plint

Een laminaatvloer kan je het beste 1 centimeter van de muur af leggen. Het laminaat kan namelijk nog uitzetten. Voor een mooie afwerking van de laminaatvloer kies je voor een bijpassende plint. Wij hebben unieke producten in allerlei kleuren van goede kwaliteit die eenvoudig op maat zijn te knippen en een sterke lijmrand hebben. Bekijk hier ons aanbod laminaat plinten.

MDF plint

Wil je een mooie opstaande plint met een moderne look? Dan is een MDF plint de perfecte keuze voor jou. Een MDF plint is te combineren met elke soort vloer. Ze staan heel erg modern bij houten vloeren, laminaatvloeren en PVC-vloeren. We hebben prachtige hoge witte MDF plinten van 6, 8 en 12 centimeter. Bekijk ons aanbod MDF plinten.

PVC plint

Een PVC-vloer moet 7 tot 10 millimeter van de muur af worden gelegd. Om dit mooi af te werken kan er een plint bovenop worden geplaatst. Een plint maakt het totaalplaatje mooier, maar beschermt ook tegen eventuele beschadigingen. Een stofzuiger kan niet de muur beschadigen doordat het de plint raakt en niet de muur. Vloeren.nl biedt bijpassende PVC en hoge witte MDF plinten van 6, 8 en 12 cm aan. Bekijk ons aanbod voor PVC-plinten.

Eiken plint

Een eiken vloer moet 1 centimeter van de muur af worden gelegd. Houd ook enkele millimeters afstand tussen de planken zelf. Om de ruimte tussen de vloer en de muur mooi af te werken plaats je een plint. Een eiken deklat of een hoge eiken plint kopen voor bij je bijpassende vloer? Bekijk ons aanbod eiken plinten.

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste plint bij je nieuwe vloer? Neem daarvoor gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!