Laminaat & De Voordelen Daarvan !

Een van de meest gekozen vloeren zijn toch echt de laminaat vloeren. Een mooie, nieuwe vloer voor een betaalbare prijs. Doordat veel mensen toch vaak aan een budget verbonden zijn en toch een prachtige vloer willen, wordt er vaak gekozen voor een laminaat vloer. Nu hebben wij een enorm groot assortiment in laminaatvloeren, maar welke vloer past bij u? En welke vloer is nu van goede kwaliteit en is het gemakkelijk om zelf te leggen? In deze Blog lees je alle tips & tricks over laminaat vloeren. Wij vinden het een fantastisch product & jullie?

 

Bron: Pinterest

Legwerk.

Het eerste grote voordeel van laminaat vloeren is het legwerk. Een laminaatvloer is namelijk ontzettend gemakkelijk om zelf te leggen. De vloer is gemakkelijk te zagen met een decoupeerzaag of doormidden te knippen met een laminaatknipper. Een laminaatknipper is gemakkelijk te huren en is gemakkelijk in gebruik. Door het gemakkelijke kliksysteem kunnen de planken goed en simpel in elkaar geklikt worden. Het leggen van een vloer is nog nooit zo gemakkelijk geweest! U hoeft alleen maar te kijken welke ondervloer bij u ondergrond past en het leggen kan beginnen!  

 

Bron: Pinterest

Onderhoud.

Aan een laminaat vloer zit vrijwel geen onderhoud verbonden. Nu hoeft de vloer alleen maar schoongemaakt te worden. Hiervoor kan het beste gekozen worden voor laminaatreiniger, dit is een schoonmaakmiddel wat speciaal is ontworpen voor laminaatvloeren. Door dit schoonmaakmiddel blijft uw laminaatvloer lekker fris zonder vettige overblijfselen. Wat ook goed is voor laminaatvloer is alle meubelen voorzien van vilt. Hierdoor voorkomt u krassen of beschadigingen door verschuiving van meubelen. Mocht uw vloer toch een beschadiging oplopen, is dit natuurlijk ontzettend vervelend. Gelukkig hebben wij de perfecte manier om dit op te lossen: namelijk de laminaat reparatieset. Hierin zitten kleine stukjes wax en een waxsmelter. Hierdoor kunt u op het beschadigde stukje een klein beetje wax smeren in dezelfde kleur en vindt u de beschadiging niet meer terug! Ideaal!  Lijkt u de laminaatreiniger, het vilt en de reparatieset wel wat? Bestel dan de laminaat onderhoudset, de alles-in-1 voor uw laminaatvloer!  

 

Bron: Pinterest

Assortiment.

Bent u op zoek naar een laminaat vloer, maar vindt u dat enorm lastig? Neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben vele interieur specialisten die u fantastisch kunnen adviseren en u kunnen helpen met het maken van uw keuzes. Dit kan via onze chat, What’s App, Email of Telefonisch. Bent u benieuwd naar eventuele kleuren van onze laminaat collectie? Vraag dan een gratis staal aan!

Bron: Pinterest