Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Antraciet BL03

60.48 18.98 per m2

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Slijtlaag 0,3 mm

✓ Gemakkelijk zelf te leggen

✓ Laagste prijs

✓ Waterbestendig

✓ Sterke toplaag

m2

Categorieën , SKU: BL03

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Antraciet BL03.

Een betonlook PVC vloer kan in vele huisstijlen toegepast worden, de vloer is namelijk gemakkelijk te combineren in met vele interieurs en is mooi van kleur. De kleur Steen grijs is redelijk donker en steekt daardoor mooi af in de ruimte. PVC heeft vele voordelen, zo is het waterbestendig, krasvast, milieuvriendelijk, gemakkelijk zelf te leggen en heeft het vrij weinig contact geluid. Een prachtige PVC vloer van hoogwaardige kwaliteit! Wat ook een groot voordeel is van een PVC vloer, is het onderhoud. U hoeft de PVC vloer alleen maar schoon te maken! Hier hebben wij de juiste producten voor, namelijk een PVC onderhoud Set. Alles in 1 voor uw PVC vloer voor een langere levensduur! De betonlook tegel is gemakkelijk te leggen door het luxe kliksysteem waar de vloer over beschikt. Gebruik bij het plaatsen van uw vloer wel de juiste ondervloer:

Rubberen ondervloer: Deze ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB. Kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en is ideaal voor het uitvlakken van uw vloer!

De Redflor ondervloer: Deze ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie noodzakelijk is. Deze vloer helpt u perfect met het uitvlakken van uw originele vloer en heeft een minimale loop- en contact geluid! Ook deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Voor de afwerking van uw vloer kunt u gebruik maken van een PVC plakplint. Ook kunt u kiezen voor een witte opstaande MDF plint. Hier hebben we 3 verschillende hoogtes in, namelijk in: 6 cm8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.3 mm