Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Antraciet BL03

60.48 18.98 per m2

Deze slijtvaste pvc-vloer heeft een stoere betonlook en is niet van echte tegels te onderscheiden. De vloer heeft een lange levensduur en is voorzien van een sterke klikverbinding. Dit klik-pvc kun je over een ondervloer met vloerverwarming leggen. Doordat de vloer van kunststof is gemaakt is deze makkelijk te onderhouden, geluiddempend en vochtbestendig.

m2

Categorieën , SKU: BL03

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Antraciet BL03

Een betonlook PVC vloer kan in vele huisstijlen toegepast worden, de vloer is namelijk gemakkelijk te combineren in met vele interieurs en is mooi van kleur. De kleur Steen grijs is redelijk donker en steekt daardoor mooi af in de ruimte. PVC heeft vele voordelen, zo is het waterbestendig, krasvast, milieuvriendelijk, gemakkelijk zelf te leggen en heeft het vrij weinig contact geluid. Een prachtige PVC vloer van hoogwaardige kwaliteit! Wat ook een groot voordeel is van een PVC vloer, is het onderhoud. U hoeft de PVC vloer alleen maar schoon te maken! Hier hebben wij de juiste producten voor, namelijk een PVC onderhoud Set. Alles in 1 voor uw PVC vloer voor een langere levensduur! De betonlook tegel is gemakkelijk te leggen door het luxe kliksysteem waar de vloer over beschikt.

Plus- en minpunten
Volgens onze specialist 

  •   Voor 13.00 uur, is de volgende werkdag geleverd
  •   Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming
  •   Snel en eenvoudig te leggen met het nieuwste kliksysteem
  •   15 jaar garantie

Ondervloer PVC

Bij het plaatsen van een nieuwe PVC-vloer is het belangrijk dat je een goede ondervloer kiest. Vloeren.nl biedt twee ondervloeren aan die perfect passen bij de PVC-vloeren van Vloeren.nl:

Rubberen ondervloer: Deze ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB. Kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en is ideaal voor het uitvlakken van de vloer.

De Redflor ondervloer: Deze ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie noodzakelijk is. Deze vloer een grote geluiddemping. Ook deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Plinten PVC

Voor de afwerking van de vloer kan je gebruik maken van een PVC-plakplint of een witte opstaande MDF plint. Hier hebben we 3 verschillende hoogtes in, namelijk in: 6 cm8 cm en 12 cm.

Onderhoud
Wij adviseren je om je nieuwe PVC-vloer te onderhouden met onze onderhoudset. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de vloer verlengt.

Bestel je nieuwe PVC-vloer direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld, is de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je PVC? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

 

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.3 mm