Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Antraciet BL04

60.48 18.98 per m2

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Slijtlaag 0,3 mm

✓ Gemakkelijk zelf te leggen

✓ Laagste prijs

✓ Waterbestendig

✓ Sterke toplaag

m2

Categorieën , SKU: BL04

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Antraciet BL04.

Een betonlook PVC vloer is namelijk gemakkelijk te combineren in met vele interieurs en is mooi van kleur. Door de mooie, donkere kleur van deze betonlook vloer, steekt uw vloer prachtig af in uw woning. Een PVC heeft ontzettend veel voordelen, zo is het waterbestendig, krasvast, milieuvriendelijk, gemakkelijk zelf te leggen en heeft het vrij weinig contact geluid. Een prachtige PVC vloer van hoogwaardige kwaliteit voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland! Wat ook een groot voordeel is van een PVC vloer, is het onderhoud. U hoeft de PVC vloer alleen maar schoon te maken! Hier hebben wij de juiste producten voor, namelijk een PVC onderhoud Set. Alles in 1 voor uw PVC vloer voor een langere levensduur! De betonlook tegel is gemakkelijk te leggen door het luxe kliksysteem waar de vloer over beschikt. Gebruik bij het plaatsen van uw vloer wel de juiste ondervloer:

Rubberen ondervloer: Deze ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB. Kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en is ideaal voor het uitvlakken van uw vloer!

De Redflor ondervloer: Deze ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie noodzakelijk is. Deze vloer helpt u perfect met het uitvlakken van uw originele vloer en heeft een minimale loop- en contact geluid! Ook deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Voor de afwerking van uw vloer kunt u gebruik maken van een PVC plakplint. Ook kunt u kiezen voor een witte opstaande MDF plint. Hier hebben we 3 verschillende hoogtes in, namelijk in: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.3 mm