Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Antraciet BL04

60.48 18.98 per m2

De PVC-vloer heeft een stoere betonlook en is bijna niet van echt te onderscheiden. Deze PVC-vloer is snel en eenvoudig zelf te leggen. Deze slijtvaste vloer heeft een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig. Dit klik-PVC kun je over een ondervloer met vloerverwarming leggen. Doordat de vloer van kunststof is gemaakt is deze makkelijk te onderhouden, geluidsarm en vochtbestendig.

m2

Categorieën , SKU: BL04

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Antraciet BL04

Een betonlook PVC-vloer is gemakkelijk te combineren in met vele interieurs en is mooi van kleur. Deze vloer met betonlook zal een echte eyecatcher zijn in je woning. Daarnaast heeft PVC veel voordelen: het is vochtbestendig, kras- en slijtvast, eenvoudig zelf te leggen en geluiddempend. PVC vraagt weinig onderhoud, af en toe schoonmaken met een sopje is voldoende. Je kunt ook kiezen voor een speciale onderhoudsset voor PVC. Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een lange levensduur van je PVC-vloer.

Plus- en minpunten
Volgens onze specialist 

  •   Voor 13.00 uur, is de volgende werkdag geleverd
  •   Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming
  •   Snel en eenvoudig te leggen met het nieuwste kliksysteem
  •   15 jaar garantie

Ondervloer PVC

Deze PVC-vloer met betonlook is eenvoudig zelf te leggen, maar kies wel voor een goede ondervloer. Vloeren.nl heeft twee ondervloeren die perfect passen bij de PVC-vloer:

Rubberen ondervloer: Deze ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB. Kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en is ideaal voor het uitvlakken van uw vloer.

De Redflor ondervloer: Deze ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie noodzakelijk is. Deze vloer zorgt voor een superstrak oppervlak zodat de PVC-vloer het mooist kan worden gelegd. Ook is de geluiddemping heel goed bij deze ondervloer.

Plint PVC-vloer

Voor de afwerking van je nieuwe PVC-vloer kies je voor een plakplint van PVC of een mooie hoge witte plint van MDF. Hier hebben we 3 verschillende hoogtes in, namelijk in: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Onderhoud
Wij adviseren je om je nieuwe PVC-vloer te onderhouden met onze onderhoudset. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de vloer verlengt.

Bestel je nieuwe PVC-vloer direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld, is de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je PVC? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

 

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.3 mm