Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Concrete Grijs BL02

60.48 18.98 per m2

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Slijtlaag 0,3 mm

✓ Gemakkelijk zelf te leggen

✓ Laagste prijs

✓ Waterbestendig

✓ Sterke toplaag

m2

Categorieën , SKU: BL02

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Concrete Grijs BL02.

Een unieke vloer voor uw woning, dat is de betonlook tegel Concrete Grijs. Een schitterende, speelse kleurnuance die uw woning vult met warmte. De uitstraling is prachtig en niet van een echte betonlook tegel te onderscheiden. Doordat de vloer een PVC vloer is, heeft de vloer vele voordelen. Een PVC vloer is minder krasgevoelig en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Ook heeft de betonlook tegel een slijtlaag van 0,3  PVC vloer van hoogwaardige kwaliteit. Misschien wel het grootste voordeel is dat deze betonlook PVC vloer volledig water bestendig is, dat is zeker mooi meegenomen!

Ook is de PVC vloer onderhoudsvriendelijk. De vloer hoeft namelijk alleen maar schoon gemaakt worden. Wij hebben hier gegarandeerd de beste producten voor: namelijk de PVC onderhoudset. Deze set is zeker een ‘must-have’ voor uw PVC vloer. Daarnaast is deze vloer gemakkelijk zelf te leggen door het moderne klik systeem, u hoeft niet handig te zijn om deze vloer toch te kunnen plaatsen. Gebruik bij het plaatsen van uw vloer wel de juiste ondervloer.

Rubberen ondervloer: Deze ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB. Kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en is ideaal voor het uitvlakken van uw vloer!

De Redflor ondervloer: Deze ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie noodzakelijk is. Deze vloer helpt u perfect met het uitvlakken van uw originele vloer en heeft een minimale loop- en contact geluid! Ook deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Voor de afwerking van uw vloer kunt u gebruik maken van een PVC plakplint. Ook kunt u kiezen voor een witte opstaande MDF plint. Hier hebben we 3 verschillende hoogtes in, namelijk in: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.3 mm