Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Concrete Grijs BL02

60.48 18.98 per m2

De PVC-vloer heeft een stoere betonlook en is bijna niet van echt te onderscheiden. Deze PVC-vloer is snel en eenvoudig zelf te leggen. Deze slijtvaste vloer heeft een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig. Dit klik-PVC kun je over een ondervloer met vloerverwarming leggen. Doordat de vloer van kunststof is gemaakt is deze makkelijk te onderhouden, geluidsarm en vochtbestendig.

m2

Categorieën , SKU: BL02

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Concrete Grijs

De PVC-vloer heeft een stoere betonlook en is bijna niet van echt te onderscheiden. Dankzij het kliksysteem kan je de vloer eenvoudig zelf leggen. Deze slijtvaste vloer heeft een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig. Het klik-PVC is te combineren met vloerverwarming. Doordat de vloer van kunststof is gemaakt is deze makkelijk te onderhouden, geluidsarm en vochtbestendig. Wij raden je aan om onze PVC-onderhoudset te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van je PVC-vloer verlengt en kan een verschil tot wel 10 jaar maken.

Plus- en minpunten
Volgens onze specialist 

  •   Voor 13.00 uur, is de volgende werkdag geleverd
  •   Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming
  •   Snel en eenvoudig te leggen met het nieuwste kliksysteem
  •   15 jaar garantie

Ondervloer
Voor het leggen van je nieuwe PVC-vloer is het belangrijk dat je de juiste ondervloer gebruikt. Wij bieden twee soorten ondervloeren aan.

De Rubberen ondervloer is geschikt voor een ondergrond met oneffenheden tot 2 mm. Deze is eenvoudig zelf uit te rollen en op maat te maken. Je kunt deze ondervloer voor veel verschillende ondergronden gebruiken, als de vloer maar redelijk egaal is.

Daarnaast bieden wij de Redflor ondervloer aan welke ideaal is voor woningen (appartementen) waar een certificaat met 10DB geluidsreductie verplicht is.  Ook deze ondervloer is eenvoudig zelf te leggen. De Redflor is geschikt voor ondergronden met oneffenheden tot 2 mm.

Beide ondervloeren zijn eenvoudig zelf te leggen en kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

Plinten
Voor de perfecte afwerking van je nieuwe vloer heb je ook plinten nodig. Bekijk hier de bijpassende plinten van deze laminaat vloer. Je kunt ook voor hoge witte MDF plint kiezen. Deze hebben wij in de volgende hoogtes:  6 cm, 8 cm of 12 cm.

Onderhoud
Wij adviseren je om je nieuwe PVC-vloer te onderhouden met onze onderhoudset. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de vloer verlengt.

Bestel je nieuwe PVC-vloer direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld, is de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je PVC? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.3 mm