Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Donker Grijs BL07

72.58 13.98 per m2

Deze PVC-vloer heeft een stoere betonlook en is bijna niet van een echte tegel te onderscheiden. Daarnaast is PVC erg duurzaam; met het juiste onderhoud gaat deze vloer tot wel 35 jaar mee. De vloer wordt verlijmd aan de ondergrond en is daardoor perfect te combineren met vloerverwarming. PVC-vloeren zijn ook te plaatsen in de keuken of badkamer dankzij de volledige waterdichtheid.

m2

Categorieën , SKU: BL07

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Donker Grijs

Deze verlijmbare PVC-vloer is een écht super modern. Een PVC-vloer op zich heeft al vele voordelen, zo kan de PVC betonlook vloer volledig tegen water, is de vloer krasvast, kan de vloer gecombineerd worden met vloerverwarming en is de vloer niet te onderscheiden van een echte betonlook-tegelvloer. De PVC vloer wordt verlijmd over een egale ondergrond, de ondergrond moet geëgaliseerd zijn. Hieronder staan de producten waarmee je perfect uw vloer kunt egaliseren. Zeker een must-have voor je nieuwe PVC-vloer.

Plus- en minpunten
Volgens onze specialist 

  •   Voor 13.00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd
  •   Geschikt voor vloerverwarming
  •   15 jaar garantie

Ondergrond

Deze betonlook PVC tegel moet in zijn geheel verlijmd worden op de ondergrond. Hiervoor moet de ondergrond wel geëgaliseerd worden. Mocht je dit zelf willen uitvoeren, dan hebben wij de juiste producten.

Primer

Om te beginnen zou je de ondergrond moeten primeren. Wij hebben 2 soorten primers:

  • Primer Plus Pallmann is eigenlijk de meest gebruikte primer. Deze primer is sneldrogend en zorgt ervoor dat de originele ondervloer goed hecht aan de egaline. De primer kan op de betonnen vloer aangebracht worden met een roller en is zeer gemakkelijk zelf aan te brengen. Deze primer is kant en klaar en kan direct gebruikt worden.
  • Primer Pallmann staat ook wel bekend als renovatieprimer. Kan gebruikt worden bij ondergronden zoals tegels, hout anhydriet, natuursteen, coating etc. Kan gebruikt worden bij oneffen ondergronden en verminderd het absorptievermogen. Gemakkelijk aan te brengen met een roller en zorgt ervoor dat de egaline beter hecht aan de ondergrond.

Egaline

Mocht de primer aangebracht zijn, kan de egaline uitgesmeerd worden. Ook hierin hebben wij twee soorten egaline:

  • Egaline Pallmann is voor betonnen ondergronden en kan gebruikt worden voor het egaal maken van uw ondergrond. Deze egaline kan gebruikt worden bij ondergronden die absorberend zijn, zoals beton.
  • Gips Egaline Pallmann voor ondergronden zoals: tegels, anhydriet, hout, natuursteen, coating etc. De Egaline is speciaal ontworpen voor calciumsulfaatgebonden ondergronden en kan grote oneffenheden opvullen.

Lijm

Zodra de egaline volledig is uitgehard, kan de betonlook PVC-tegel verlijmd worden. Hier hebben wij de perfecte lijm voor:

  • PVC lijm Pallmann, deze ijzersterke PVC lijm is ideaal voor het verlijmen van alle PVC vloeren. De lijm is gemakkelijk zelf aan te brengen en is milieuvriendelijk!

Plint PVC

Voor de randafwerking voor uw PVC vloer kan je kiezen voor een bijpassende plakplint of een witte, opstaande MDF plint. Klik hier voor de bijpassende PVC plakplint. De witte, opstaande MDF plinten zijn in 3 verschillende hoogtes te verkrijgen, namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Onderhoud:
Wij adviseren je om je nieuwe pvc-vloer te onderhouden met onze onderhoudset. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de vloer verlengt.

Bestel je nieuwe pvc-vloer direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld = is de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je pvc-vloer? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.55 mm