Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Grijs BL05

72.58 13.98 per m2

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Tegel formaat

✓ Goedkoop

✓ Waterbestendig

✓ Moderne kleurtinten

m2

Categorieën , SKU: BL05

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Grijs BL05.

Een unieke vloer voor in uw woning, dat is deze betonlook tegel van PVC in de kleur grijs. De vloer is 100% waterbestendig en daardoor enorm praktisch! Door de realistische betonuitstraling is de vloer amper van het echte tegel betonlook vloer onderscheiden. Een PVC vloer heeft enorm veel voordele!: Zo is deze vloer totaal niet krasgevoelig en volledig waterbestendig. In deze vloer trekt absoluut geen vuil en kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Deze vloer zal in zijn geheel verlijmd moeten worden op een geëgaliseerde ondergrond. Deze vloer is van hoogwaardige kwaliteit en zal zeker tientallen jaren mee gaan! Om uw PVC vloer als nieuw te houden, kunt u gebruik maken van een PVC onderhoudset. Hier zit alles in wat je nodig hebt voor je PVC vloer om hem als nieuw te houden! Zeker een aanrader dus!

Ondergrond.

Deze betonlook PVC tegel moet in zijn geheel verlijmd worden op de ondergrond. Hiervoor moet de ondergrond wel geëgaliseerd worden. Mocht u dit zelf willen uitvoeren, dan hebben wij de juiste producten voor u!

Primer.

Om te beginnen zou u uw ondergrond moeten primeren. Wij hebben 2 soorten primer:

  • Primer Plus Pallmann is eigenlijk de meest gebruikte primer. Deze primer is sneldrogend en zorgt ervoor dat de originele ondervloer goed hecht aan de egaline. De primer kan op de betonnen vloer aangebracht worden met een roller en is zeer gemakkelijk zelf aan te brengen. Deze primer is kant en klaar en kan dus direct gebruikt worden!
  • Primer Pallmann staat ook wel bekend als renovatie primer. Kan gebruikt worden bij ondergronden zoals tegels, hout anhydriet, natuursteen, coating etc. Kan gebruikt worden bij oneffen ondergronden en verminderd het absorptievermogen. Gemakkelijk aan te brengen met een roller en zorgt ervoor dat de egaline beter hecht aan de ondergrond.

Egaline.

Mocht de primer aangebracht zijn, kan de egaline uitgesmeerd worden. Ook hierin hebben wij twee soorten egaline:

  • Egaline Pallmann is voor betonnen ondergronden en kan gebruikt worden voor het egaal maken van uw ondergrond. Deze egaline kan gebruikt worden bij ondergronden die absorberend zijn, zoals beton.
  • Gips Egaline Pallmann voor ondergronden zoals: tegels, anhydriet, hout, natuursteen, coating etc. De Egaline is speciaal ontworpen voor calciumsulfaatgebonden ondergronden en kan grote oneffenheden opvullen.

Lijm.

Zodra de egaline volledig is uitgehard, kan de betonlook PVC tegel verlijmd worden! Hier hebben wij de perfecte lijm voor!

  • PVC lijm Pallmann, deze ijzersterke PVC lijm is ideaal voor het verlijmen van alle PVC vloeren. De lijm is gemakkelijk zelf aan te brengen en is milieuvriendelijk!

Plinten.

Voor de afwerking van uw betonlook PVC vloer kunt u gebruik maken van een PVC plakplint. Wij hebben bijbehorende PVC plakplinten. Ook kunt u kiezen voor een witte opstaande MDF plint. De witte MDF plinten zijn te verkrijgen in 3 verschillende hoogtes, namelijk in: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.3 mm