Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Grijs BL05

72.58 13.98 per m2

Deze slijtvaste pvc-vloer heeft een stoere betonlook en is bijna niet van een echte tegel te onderscheiden. PVC heeft een lange levensduur en kan met het juiste onderhoud wel tot 35 jaar meegaan. PVC-vloeren zijn slijt- en krasvast en hebben bovendien een unieke vochtbestendige eigenschap. Deze vloer kan dus ook gelegd worden in de keuken of badkamer!

m2

Categorieën , SKU: BL05

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Grijs BL05

Een unieke vloer voor in je woning, dat is deze betonlook-tegel van PVC in de kleur grijs. De vloer is 100% waterbestendig en daardoor enorm praktisch. Door de realistische betonuitstraling is de vloer amper van echte tegels te onderscheiden. Een PVC-vloer heeft veel voordelen: Zo is deze vloer krasbestendig en waterproof. In deze vloer trekt absoluut geen vuil en kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Deze vloer zal in zijn geheel verlijmd moeten worden op een geëgaliseerde ondergrond. Deze vloer is van hoogwaardige kwaliteit en zal zeker tientallen jaren mee gaan.

Ondervloer PVC

Om de PVC-vloer zo goed mogelijk te kunnen plaatsen, is een goede ondergrond noodzakelijk. De ondergrond moet namelijk geëgaliseerd worden voordat de PVC-vloer erop wordt geplakt. Hiervoor wordt eerst een primer aangebracht op de ondergrond en daarna kan de gemixte egaline er overheen worden gesmeerd. Zodra de vloer zo egaal is als een spiegel en 48 uur heeft gedroogd, kan de PVC-vloer erop geplakt worden. We hebben de volgende producten voor de verschillende ondergronden op een rijtje gezet:

 • Ondergrond beton of cementdekvloer:
  • Primer Plus Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondervloer. Deze primer is sneldrogend en gemakkelijk zelf aan te brengen met een roller.
  • Egaline Pallmann kan je gebruiken voor het egaal maken van je betonnen/cementdek vloer. Deze egaline kan je gebruiken bij absorberende ondervloeren.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat je PVC-vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.
 • Ondergronden als: tegels, hout, anhydriet, natuursteen, coating etc:
  • Primer Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondergrond. Deze primer staat ook wel bekend als de renovatie primer aangezien deze primer gebruikt kan worden op oneffen ondergronden en het absorptievermogen van de ondergrond verminderd. Deze primer is simpel aan te brengen met een roller.
  • Gips Egaline Pallmann is speciaal ontworpen voor ondergronden die calciumsulfaatgebonden of niet absorberend zijn. Deze egaline is PH-neutraal en kan grote hoogtes opvullen.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat je PVC-vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.

Primer

Voordat de ondergrond wordt gelegd, is er een primer nodig. Wij hebben 2 soorten primers:

 • Primer Plus Pallmann is eigenlijk de meest gebruikte primer. Deze primer is sneldrogend en zorgt ervoor dat de originele ondervloer goed hecht aan de egaline. De primer kan op de betonnen vloer aangebracht worden met een roller en is zeer gemakkelijk zelf aan te brengen. Deze primer is kant en klaar en kan dus direct gebruikt worden.
 • Primer Pallmann staat ook wel bekend als renovatieprimer. Kan gebruikt worden bij ondergronden zoals tegels, hout anhydriet, natuursteen, coating etc. Kan gebruikt worden bij oneffen ondergronden en vermindert het absorptievermogen. Gemakkelijk aan te brengen met een roller en zorgt ervoor dat de egaline beter hecht aan de ondergrond.

Egaline

Mocht de primer aangebracht zijn, kan de egaline uitgesmeerd worden. We hebben twee soorten egaline:

 • Egaline Pallmann is voor betonnen ondergronden en kan gebruikt worden voor het egaal maken van de ondergrond. Deze egaline kan gebruikt worden bij ondergronden die absorberend zijn, zoals beton.
 • Gips Egaline Pallmann voor ondergronden zoals: tegels, anhydriet, hout, natuursteen, coating etc. De egaline is speciaal ontworpen voor calciumsulfaat-gebonden ondergronden en kan grote oneffenheden opvullen.

Lijm

Zodra de egaline volledig is uitgehard, kan de betonlook PVC-tegel verlijmd worden. Hier hebben wij de perfecte lijm voor:

 • PVC lijm Pallmann, deze ijzersterke PVC lijm is ideaal voor het verlijmen van alle PVC-vloeren. De lijm is gemakkelijk zelf aan te brengen en is milieuvriendelijk.

Plint PVC

Voor de randafwerking voor uw PVC vloer kan je kiezen voor een bijpassende plakplint of een witte, opstaande MDF plint. Klik hier voor de bijpassende PVC plakplint. De witte, opstaande MDF plinten zijn in 3 verschillende hoogtes te verkrijgen, namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Onderhoud:
Wij adviseren je om je nieuwe pvc-vloer te onderhouden met onze onderhoudset. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de vloer verlengt.

Bestel je nieuwe pvc-vloer direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld = is de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je pvc-vloer? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

 

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.55 mm