Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Grijs BL06

72.58 13.98 per m2

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Tegel formaat

✓ Goedkoop

✓ Waterbestendig

✓ Moderne kleurtinten

m2

Bekijk verlanglijst
Categorieën , SKU: Bl06

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Grijs BL06.

Momenteel is betonlook echt helemaal modern! Zo is het in alle soorten en maten is het verkrijgbaar, zelfs in PVC. Deze verlijmbare PVC tegel heeft de kleur wild grijs. De beton-uitstraling  is ontzettend realistisch en is niet met een echte tegel vloer te onderscheiden. Een PVC vloer heeft gigantisch veel voordelen, de vloer kan namelijk tegen vocht en heeft vrij weinig contact geluid. Ook is de vloer niet krasgevoelig, trekt er geen vuil in de vloer en kan de vloer prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Deze PVC vloer zal verlijmd moeten worden op een geëgaliseerde ondergrond. Deze vloer is van hoogwaardige kwaliteit en zal zeker tientallen jaren mee gaan!!

Het praktische voordeel van PVC is dat de vloer onderhoudsvrij is. Het enige wat moet gebeuren is het schoonmaken van de vloer. Hier hebben wij de beste producten voor. Dit hebben wij samen gevoegd in een PVC onderhoudset. Hier zit alles in wat je nodig hebt voor je PVC vloer om hem als nieuw te houden! Zeker een aanrader dus!

Deze betonlook PVC tegel moet in zijn geheel verlijmd worden op de ondergrond. Hiervoor moet de ondergrond wel geëgaliseerd worden. Mocht u dit zelf willen uitvoeren, dan hebben wij de juiste producten voor u!

Om te beginnen zou u uw ondergrond moeten primeren. Wij hebben 2 soorten primer:

  • Primer Plus Pallmann is eigenlijk de meest gebruikte primer. Deze primer is sneldrogend en zorgt ervoor dat de originele ondervloer goed hecht aan de egaline. De primer kan op de betonnen vloer aangebracht worden met een roller en is zeer gemakkelijk zelf aan te brengen. Deze primer is kant en klaar en kan dus direct gebruikt worden!
  • Primer Pallmann staat ook wel bekend als renovatie primer. Kan gebruikt worden bij ondergronden zoals tegels, hout anhydriet, natuursteen, coating etc. Kan gebruikt worden bij oneffen ondergronden en verminderd het absorptievermogen. Gemakkelijk aan te brengen met een roller en zorgt ervoor dat de egaline beter hecht aan de ondergrond.

Mocht de primer aangebracht zijn, kan de egaline uitgesmeerd worden. Ook hierin hebben wij twee soorten egaline:

  • Egaline Pallmann is voor betonnen ondergronden en kan gebruikt worden voor het egaal maken van uw ondergrond. Deze egaline kan gebruikt worden bij ondergronden die absorberend zijn, zoals beton.
  • Gips Egaline Pallmann voor ondergronden zoals: tegels, anhydriet, hout, natuursteen, coating etc. De Egaline is speciaal ontworpen voor calciumsulfaatgebonden ondergronden en kan grote oneffenheden opvullen.

Zodra de egaline volledig is uitgehard, kan de betonlook PVC tegel verlijmd worden! Hier hebben wij de perfecte lijm voor!

  • PVC lijm Pallmann, deze ijzersterke PVC lijm is ideaal voor het verlijmen van alle PVC vloeren. De lijm is gemakkelijk zelf aan te brengen en is milieuvriendelijk!

Voor de afwerking van uw betonlook PVC vloer kunt u gebruik maken van een PVC plakplint. Wij hebben bijbehorende PVC plakplinten. Ook kunt u kiezen voor een witte opstaande MDF plint. De witte MDF plinten zijn te verkrijgen in 3 verschillende hoogtes, namelijk in: 6 cm8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.55 mm