Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Grijs BL06

72.58 13.98 per m2

Deze prachtige PVC-vloer is dankzij de betonlook bijna niet te onderscheiden van een echte tegel. Omdat de vloer volledig verlijmd wordt met de geëgaliseerde ondergrond is deze vloer perfect te combineren met vloerverwarming. Ook is de vloer slijt- en krasvast dankzij de sterke toplaag. Het onderhoud van de vloer is minimaal: af en toe schoonmaken met een sopje is voldoende. Nu verkrijgbaar voor een zeer lage prijs!

m2

Categorieën , SKU: Bl06

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Grijs

Momenteel is betonlook echt helemaal modern! Zo is het in alle soorten en maten is het verkrijgbaar, zelfs in PVC. Deze verlijmbare PVC tegel heeft de kleur wild grijs. De beton-uitstraling  is ontzettend realistisch en is niet met een echte tegel vloer te onderscheiden. Een PVC vloer heeft gigantisch veel voordelen, de vloer kan namelijk tegen vocht en heeft vrij weinig contact geluid. Ook is de vloer niet krasgevoelig, trekt er geen vuil in de vloer en kan de vloer prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Deze PVC vloer zal verlijmd moeten worden op een geëgaliseerde ondergrond. Deze vloer is van hoogwaardige kwaliteit en zal zeker tientallen jaren mee gaan!!

Plus- en minpunten
Volgens onze specialist 

 •   Voor 13.00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd
 •   Geschikt voor vloerverwarming
 •   15 jaar garantie

Ondervloer PVC

Om de PVC-vloer zo goed mogelijk te kunnen plaatsen, is een goede ondergrond noodzakelijk. De ondergrond moet namelijk geëgaliseerd worden voordat de PVC-vloer erop wordt geplakt. Hiervoor wordt eerst een primer aangebracht op de ondergrond en daarna kan de gemixte egaline er overheen worden gesmeerd. Zodra de vloer zo egaal is als een spiegel en 48 uur heeft gedroogd, kan de PVC-vloer erop geplakt worden. We hebben de volgende producten voor de verschillende ondergronden op een rijtje gezet:

 • Ondergrond beton of cementdekvloer:
  • Primer Plus Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondervloer. Deze primer is sneldrogend en gemakkelijk zelf aan te brengen met een roller.
  • Egaline Pallmann kan je gebruiken voor het egaal maken van je betonnen/cementdek vloer. Deze egaline kan je gebruiken bij absorberende ondervloeren.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat je PVC-vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.
 • Ondergronden als: tegels, hout, anhydriet, natuursteen, coating etc:
  • Primer Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondergrond. Deze primer staat ook wel bekend als de renovatie primer aangezien deze primer gebruikt kan worden op oneffen ondergronden en het absorptievermogen van de ondergrond verminderd. Deze primer is simpel aan te brengen met een roller.
  • Gips Egaline Pallmann is speciaal ontworpen voor ondergronden die calciumsulfaatgebonden of niet absorberend zijn. Deze egaline is PH-neutraal en kan grote hoogtes opvullen.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat je PVC-vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.

Plint PVC

Voor de randafwerking voor uw PVC vloer kan je kiezen voor een bijpassende plakplint of een witte, opstaande MDF plint. Klik hier voor de bijpassende PVC plakplint. De witte, opstaande MDF plinten zijn in 3 verschillende hoogtes te verkrijgen, namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Onderhoud:
Wij adviseren je om je nieuwe pvc-vloer te onderhouden met onze onderhoudset. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de vloer verlengt.

Bestel je nieuwe pvc-vloer direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld = is de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je pvc-vloer? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.55 mm