Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Licht Grijs BL01

60.48 18.98 per m2

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Slijtlaag 0,3 mm

✓ Gemakkelijk zelf te leggen

✓ Laagste prijs

✓ Waterbestendig

✓ Sterke toplaag

m2

Categorieën , SKU: BL01

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Licht Grijs BL01

Deze prachtige betonlook tegel is een verrijking voor uw ruimte. De vloer is 100% PVC en daardoor supermodern én praktisch! Door de realistische betonuitstraling is de vloer amper van het echt te onderscheiden. Deze PVC vloer heeft vele voordelen: Zo is de vloer volledig waterbestendig, totaal niet krasgevoelig, kan deze betonlook vloer perfect gecombineerd worden met vloerverwarming én van ijzersterke kwaliteit. Deze vloer heeft vrijwel geen onderhoud nodig, de vloer moet alleen schoongemaakt worden. Wij hebben hier gegarandeerd de beste producten voor: namelijk de PVC onderhoudset. Deze set is zeker een ‘must-have’ voor uw PVC vloer. Daarnaast is deze vloer gemakkelijk zelf te leggen door het moderne klik systeem, u hoeft niet handig te zijn om deze vloer toch te kunnen plaatsen. Gebruik bij het plaatsen van uw vloer wel de juiste ondervloer.

Doordat er verschillende ondergronden zijn, zijn er ook verschillende ondervloeren. Het is erg belangrijk dat u de juiste gebruikt! Hieronder kunt u exact zien welke ondervloer voor u geschikt is.

Rubberen ondervloer: Deze ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB. Kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en is ideaal voor het uitvlakken van uw vloer!

De Redflor ondervloer: Deze ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie noodzakelijk is. Deze vloer helpt u perfect met het uitvlakken van uw originele vloer en heeft een minimale loop- en contact geluid! Ook deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Voor de afwerking van uw vloer kunt u gebruik maken van een PVC plakplint. Ook kunt u kiezen voor een witte opstaande MDF plint. Hier hebben we 3 verschillende hoogtes in, namelijk in: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.3 mm