Aanbieding!

Betonlook Tegel PVC Zwarte Steen BL08

72.58 13.98 per m2

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Tegel formaat

✓ Goedkoop

✓ Waterbestendig

✓ Moderne kleurtinten

m2

Bekijk verlanglijst
Categorieën , SKU: BL08

Beschrijving

Betonlook Tegel PVC Zwarte Steen BL08.

Deze verlijmbare PVC vloer is een mooie, moderne vloer met donkere kleurtinten. Doordat deze betonlook vloer bestaat uit PVC, heeft de vloer vele voordelen! Zo kan de PVC betonlook vloer volledig tegen water, is de vloer krasvast, kan de vloer gecombineerd worden met vloerverwarming!  Dit is de verlijmbare versie en zou volledig verlijmd moeten worden over een egale ondergrond, de ondergrond moet geëgaliseerd worden. Hieronder vindt u de producten weer waarmee u perfect uw vloer kunt egaliseren. Dan het onderhoud van uw PVC vloer, een PVC vloer is namelijk onderhoudsvriendelijk en hoeft alleen schoon worden gemaakt. Wij raden u aan om de vloer schoon te houden en te onderhouden met onze PVC onderhoudset. Zeker een ‘must have’ voor uw PVC vloer voor gegarandeerd de laagste prijs.

Ondergrond.

Deze betonlook PVC tegel moet in zijn geheel verlijmd worden op de ondergrond. Hiervoor moet de ondergrond wel geëgaliseerd worden. Mocht u dit zelf willen uitvoeren, dan hebben wij de juiste producten voor u!

Primer.

Om te beginnen zou u uw ondergrond moeten primeren. Wij hebben 2 soorten primer:

  • Primer Plus Pallmann is eigenlijk de meest gebruikte primer. Deze primer is sneldrogend en zorgt ervoor dat de originele ondervloer goed hecht aan de egaline. De primer kan op de betonnen vloer aangebracht worden met een roller en is zeer gemakkelijk zelf aan te brengen. Deze primer is kant en klaar en kan dus direct gebruikt worden!
  • Primer Pallmann staat ook wel bekend als renovatie primer. Kan gebruikt worden bij ondergronden zoals tegels, hout anhydriet, natuursteen, coating etc. Kan gebruikt worden bij oneffen ondergronden en verminderd het absorptievermogen. Gemakkelijk aan te brengen met een roller en zorgt ervoor dat de egaline beter hecht aan de ondergrond.

Egaline.

Mocht de primer aangebracht zijn, kan de egaline uitgesmeerd worden. Ook hierin hebben wij twee soorten egaline:

  • Egaline Pallmann is voor betonnen ondergronden en kan gebruikt worden voor het egaal maken van uw ondergrond. Deze egaline kan gebruikt worden bij ondergronden die absorberend zijn, zoals beton.
  • Gips Egaline Pallmann voor ondergronden zoals: tegels, anhydriet, hout, natuursteen, coating etc. De Egaline is speciaal ontworpen voor calciumsulfaatgebonden ondergronden en kan grote oneffenheden opvullen.

Lijm.

Zodra de egaline volledig is uitgehard, kan de betonlook PVC tegel verlijmd worden! Hier hebben wij de perfecte lijm voor!

  • PVC lijm Pallmann, deze ijzersterke PVC lijm is ideaal voor het verlijmen van alle PVC vloeren. De lijm is gemakkelijk zelf aan te brengen en is milieuvriendelijk!

Plinten.

Voor de afwerking van uw betonlook PVC vloer kunt u gebruik maken van een PVC plakplint. Wij hebben bijbehorende PVC plakplinten. Ook kunt u kiezen voor een witte opstaande MDF plint. De witte MDF plinten zijn te verkrijgen in 3 verschillende hoogtes, namelijk in: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 30.5 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.55 mm